Αθώος ο Μένιος Φουρθιώτης στη δικαστική του διαμάχη με την Τζούλια Αλεξανδράτου

Ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες και απολογήθηκε αρνούμενος την κατηγορία για διακεκριμένη κλοπή.
Ο Μένιος Φουρθιώτης και η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν τη δικαστική τους διαμάχη
Ο Μένιος Φουρθιώτης και η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν τη δικαστική τους διαμάχη
twitter

Αυλαία στη δικαστική διαμάχη που είχε ο Μένιος Φουρθιώτης και η Τζούλια Αλεξανδράτου έπεσε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος έπειτα από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών. Υπενθυμίζεται, ότι το πρώην μοντέλο τον κατηγορούσε για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της.

Ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες και απολογήθηκε αρνούμενος την κατηγορία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία. «Δεν εμένα ποτέ στο σπίτι της, δεν είχα κλειδιά ούτε γνώριζα τους κωδικούς χρηματοκιβωτίου της και του συναγερμού του σπιτιού της» είπε κατά την απολογία του.

Μάλιστα, μετά την υποβολή ερωτήσεων από την έδρα προς τον κατηγορούμενο παρουσιαστή, η πρόεδρος κάλεσε στο ακροατήριο την Τζούλια Αλεξανδράτου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Το πρώην μοντέλο επανέλαβε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη υποστηρίζοντας ότι μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, μέρος των οποίων που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Το δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών, όπως είχε προτείνει νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας. «Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή