Αγ. Παντελεήμονας - «Δράκος του ασανσέρ»: Προσποιήθηκε ότι έχει όπλο, με άγγιξε σε όλο μου το σώμα

«Μου έβαλε το χέρι στο στόμα για να μην τσιρίζω» είπε 13χρονη θύμα του.
Eurokinissi

Συναγερμός σήμανε στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν από αγνωστο μέσα σε ασανσέρ της πολυκατοικίας τους. Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για να τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ».

Συγκλονίζει η περιγραφή της 13χρονης, την οποία ο άνδρας πλησίασε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και, αφού την απείλησε προσποιούμενος ότι φέρει όπλο, της επιτέθηκε σεξουαλικά και εξαφανίστηκε.

«Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ», είπε η 13χρονη στο MEGA.

Tην επόμενη ημέρα, Τρίτη, εμφανίστηκε ακόμη ένα κορίτσι που ανέφερε ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν το ασανσέρ και, αφού της μίλησε αγγλικά για να την κρατήσει μέσα, της επιτέθηκε σεξουαλικά. Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τον άνδρα, τρέχοντας προς το σπίτι της.

Οι αρχές έχουν αυξήσει τις περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή και έχουν συγκεντρώσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας για να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Πηγή: dikastiko

Δημοφιλή