Άγιος Παντελεήμονας: Ψάχνουν τον άνδρα που κυνηγάει ανήλικες

Πριν εκείνος προχωρήσει σε νέα επίθεση.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Έναν άνδρα, ηλικίας 25-35 ετών, σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων του, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς μέσα σε δύο ημέρες έχουν καταγγελθεί δύο διαφορετικά περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος ανηλίκων.

Θύματά του μία 14χρονη από την Αλβανία και μία 13χρονη από το Μπαγκλαντές, οι οποίες έχουν καταθέσει ότι είναι περίπου 1,65μ στο ύψος και στις επιθέσεις φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρα παπούτσια, ενώ σε μία από τις δύο, μπλε μάσκα για τον κορονοϊό.

Η 14χρονη, την ώρα που ήταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο άνδρας που με σπαστά ελληνικά και αγγλικά την απείλησε και τη θώπευσε στο στήθος. Το κορίτσι κατάφερε να φύγει από τα χέρια του και να βάλει τις φωνές, με τον δράστη να σπεύδει να εξαφανιστεί. Μία ημέρα μετά, την ώρα που η 13χρονη επέστρεφε στο σπίτι της, ο δράστης την ακολούθησε, την απείλησε, την εγκλώβισε μέσα στο ασανσέρ και τη θώπευσε στο στήθος.

Τα δύο κορίτσια με τους γονείς τους προχώρησαν στις καταγγελίες και δήλωσαν στους αστυνομικούς πως πιθανά ο δράστης είναι από το Μπαγκλαντές. Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα έχει συσταθεί ομάδα, που αναζητεί τον δράστη, πριν εκείνος προχωρήσει σε νέα επίθεση.

Δημοφιλή