ΔΙΕΘΝΕΣ
03/02/2018 18:37 EET | Updated 03/02/2018 18:38 EET

Aγνοούμενη συμμετείχε σε δημοφιλές reality. H ιστορία μίας «εξαφάνισης» που έγινε viral

Craig Sjodin via Getty Images

Όταν εξαφανίζεται ένα άτομο όλοι ελπίζουν σε μία αίσια κατάληξη. Στην περίπτωση της Rebekah Martinez όμως από το Φρέσνο των ΗΠΑ η κατάληξη εκτός από αίσια ήταν και άκρως διασκεδαστική γιατί από τη λίστα αγνοούμενων βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε δημοφιλές reality. 

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν στις 18 Νοεμβρίου του 2017 όταν η μητέρα της Martinez την δήλωσε ως αγνοούμενη στις Αρχές της Καλιφόρνια υποστηρίζοντας ότι η τελευταία φορά που είχε μιλήσει στην κόρη της ήταν έξι μέρες πριν και ότι της είχε πει ότι θα πήγαινε να δουλέψει σε μία αγρόκτημα μαριχουάνας και θα την έβλεπε από κοντά σε περίπου μία εβδομάδα.

Ένα μήνα αργότερα, η Martinez παρέμεινε στη λίστα των αγνοούμενων αν και η μητέρα της είχε δηλώσει στις Aρχές ότι η κόρη της ήταν καλά. Όπως εξηγεί το CBS αυτό συνέβη επειδή οι Αρχές δεν είχαν καταφέρει  να έρθουν οι ίδιες σε επικοινωνία με την Martinez.

Έτσι, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 1η Φεβρουαρίου, το πρόσωπο της Martinez δημοσιεύτηκε σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας για άτομα που αγνοούνται. Ήταν τότε λοιπόν που μία παρατηρητική αναγνώστρια αναγνώρισε την Martinez και τηλεφώνησε στις Αρχές για να ενημερώσει ότι την είχε δει στο δημοφιλές reality «The Bachelor». 

Craig Sjodin via Getty Images

Έκτοτε, η είδηση της «αγνοούμενης» Martinez έχει γίνει viral. Η ίδια πάντως, που στο site του reality παρουσιάζεται ως η διαγωνιζόμενη Bekah M- νταντά από το Φρέσνο, αντιμετώπισε με χιούμορ το όλο ζήτημα και έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: Μαμά, πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν έχω κινητό στο Bachelor; 

(Με πληροφορίες από CBS)

Sponsored Post