Αγνωστοι βανδάλισαν το Γυμνάσιο Καρέα

Δεν κλάπηκαν αντικείμενα, γεγονός που καταδεικνύει ότι μοναδικό κίνητρο ήταν η καταστροφή των εγκαταστάσεων.
.
.
EUROKINISSI/ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Καρέα, κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές των Γιορτών.

Αυτό καθώς είδαν το σχολικό κτίριο βανδαλισμένο από αγνώστους. Πιο αναλυτικά, άγνωστοι εισέβαλαν στο κτήριο την περίοδο που αυτό ήταν κλειστό και με τη χρήση πυροσβεστήρων έσπασαν εσωτερικές ξύλινες πόρτες αιθουσών διδασκαλίας, ενώ προκάλεσαν και άλλες φθορές στο εσωτερικό του κτιρίου.

Όπως διαπιστώθηκε, από το σχολείο δεν κλάπηκαν αντικείμενα, γεγονός που καταδεικνύει ότι μοναδικό κίνητρο ήταν η καταστροφή των εγκαταστάσεων του Γυμνασίου Καρέα.

.
.
EUROKINISSI/ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, με ανακοίνωση της, καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο Καρέα λίγες μόλις ημέρες πριν την επανέναρξη των μαθημάτων και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι εγκαταστάσεις του για να λειτουργήσει κανονικά μετά τις διακοπές.

Δηλώνει δε αποφασισμένη να προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, αλλά και να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Δημοφιλή