ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/10/2018 22:09 EET | Updated 29/10/2018 22:14 EET

Bίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών του ομογενή με τους αστυνομικούς στην Αλβανία

Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο Κατσίφας σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία

Eurokinissi

Bίντεο από την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του Κωνσταντίνου Κατσίφα και των αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτι έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό κανάλι «REPORT TV».

Στο 11λεπτο βίντεο ο ομογενής φαίνεται ντυμένος με ρούχα παραλλαγής να κυκλοφορεί με ένα καλάσνικοφ. Το κανάλι αναφέρει πως το βίντεο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού.

Υπενθυμίζεται πως αρμόδιες πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφεραν την Δευτέρα πως από την πρώτη στιγμή υπήρξε επικοινωνία για το περιστατικό μεταξύ του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, με τον Αλβανό ομόλογο του -στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει- και ενημερώθηκε για το συμβάν, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες προκειμένου να συμμετάσχει και η ελληνική πλευρά στις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των αιτίων της συμπλοκής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν δρομολογηθεί μέσω της διπλωματικής οδού όλες οι ενέργειες για τη συμμετοχή της ελληνικής πλευράς στις έρευνες, προκειμένου να ενημερώνεται και παράλληλα να παρέχει στις αλβανικές Αρχές οποιαδήποτε συνδρομή κριθεί απαραίτητη.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία ο Κατσίφας ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά. Είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς εδώ