ΔΙΕΘΝΕΣ
13/02/2018 15:29 EET | Updated 13/02/2018 16:38 EET

Cambridge: Η πρυτανεία κατέβασε διαφημιστικό βίντεο φοιτητικού χορού ως σεξιστικό

Οι φοιτητές του Cambridge αναγκάστηκαν να αποσύρουν από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ένα διαφημιστικό βίντεο ”με σεξιστικό περιεχόμενο” που προωθούσε το χορό που διοργάνωναν, μετά την ανακοίνωση της πρυτανείας, ότι αν δεν συμμορφωθούν θα έχουν συνέπειες.

Φοιτητές του κολεγίου Ηughes Hall, ανέβασαν ένα βίντεο όπου εμφανίζονται νεαροί και νεαρές με μάσκες, ντυμένοι με επίσημα ενδύματα, να περιπλανιούνται σε ένα ερημικό δάσος και να ερωτοτροπούν μεταξύ τους πίνοντας σαμπάνια.

Μια από τις διοργανώτριες του χορού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μας κατέβασαν το trailer επειδή πίστεψαν ότι τους χάλαγε την εικόνα. Αν και κατά τη γνώμη μας η διαφήμιση ήταν σέξι και διασκεδαστική, μπορεί τελικά να ξεπεράσαμε τα όρια. Γι′ αυτό και συμφωνήσαμε να την κατεβάσουμε».

Ένας εκπρόσωπος του Κολεγίου Hughes Hall δήλωσε: ”Το κολέγιο έχει καθήκον να φροντίζει τους μαθητές του, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής ευημερίας τους, και είχε κατανοητές ανησυχίες σχετικά με τη φύση και το περιεχόμενο του βίντεο. Οι φοιτητές συμφώνησαν με ευγένεια να αφαιρέσουν το βίντεο από τον δικτυακό τόπο  και τα κοινωνικά μέσα μέχρι να μπορέσουμε να συζητήσουμε λεπτομερέστερα από κοντά»

ΠΗΓΗ: INDEPENDENT

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post