Χάρι & Μέγκαν: Επιστρέφουν στον Καναδά, αλλά που είναι ο Άρτσι;

Γιατί «κρύβουν» το μωρό; Από το φθινόπωρο κανείς δεν έχει δει τον Άρτσι δημόσια.
zz/KGC-375/STAR MAX/IPx

Ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, για πρώτη φορά, μετά την παραίτησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο 35χρονος πρίγκιπας βρίσκεται ήδη στην Αγγλία εδώ και μια εβδομάδα για μια σειρά υποχρεώσεων. Που είναι όμως ο Άρτσι;

Για άλλη μια φορά το ζευγάρι διαλέγει να αφήσει τον γιο τους στον Καναδά με τους βρετανούς υπηκόους να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την απουσία του μωρού, το οποίο δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από το φθινόπωρο.

Όταν το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο για να ανακοινώσει τα νέα της παραίτησης, ο Άρτσι έμεινε πίσω στον Καναδά με την babysitter και την φίλη του ζευγαριού, Τζέσικα Μολρόνεϊ.

zz/KGC-178/STAR MAX/IPx

Αν και ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν δώσει επίσημη απάντηση γιατί δεν ταξίδεψαν μαζί με τον μικρό Άρτσι, είναι γνωστό πως θέλουν να το προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια άλλη πιθανή εξήγηση, σύμφωνα με την Express, είναι πως μετά την εξάπλωση του κορονοϊού παγκοσμίως είναι λογικό το ζευγάρι να μην θέλει να εκθέσει το παιδί του σε κίνδυνο. Μέχρι τώρα υπάρχουν 36 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και 24 στον Καναδά.

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος γύρος των δεσμεύσεων του ζευγαριού ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σε λιγότερες από πέντε εβδομάδες, ο Χάρι και η Μέγκαν θα αποχωρήσουν από τους ρόλους τους ως senior royals.

Πηγή: express

Πήγαινε στην αρχική σελίδα