ΔΙΕΘΝΕΣ
02/12/2020 11:58 EET | Updated 02/12/2020 12:06 EET

Συνελήφθη ο μουσικός Μπλου Σμιθ επειδή χτύπησε υπάλληλο της Disney λόγω κορονοϊού

Ο καλλιτέχνης της χιπ - χιπ με τους 1,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram προσποιήθηκε ότι φτερνίζεται λέγοντας ”κορονοϊός” και βρήκε τον μπελά του.

Instsgram/iamspectacular
Μπλου Σμιθ

Ο μουσικός του R&B/χιπ - χοπ συγκροτήματος, Pretty Ricky, “Spectacurlar” (”Θεαματικός”) Μπλου Σμιθ, συνελήφθη την Δευτέρα μετά από επίθεση σε υπάλληλο της Walt Disney World ο οποίος του ζήτησε να σταματήσει να κάνει αστεία και να προκαλεί σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού

Ο Σμιθ βρισκόταν σε θεματικό πάρκο της Disney World όταν σε έναν περαστικό υπάλληλο προσποιήθηκε ότι φτερνίζεται και είπε ”κορονοϊός” σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο τοπικό γραφείο του σερίφη. 

Ο υπάλληλος απάντησε στον Σμιθ ότι όλο αυτό δεν είναι καθόλου αστείο αλλά ο μουσικός φέρεται να απάντησε ”εγώ νόμιζα ότι είναι (αστείο)”. 

Σύμφωνα με την ένορκη δήλωση, ο υπάλληλος, τότε είπε στο Σμιθ: ”Τότε θα νομίσετε ότι είναι ξεκαρδιστικό, αν σας ζητούσα να βγείτε από τη γραμμή”.

Ο Σμιθ αρνήθηκε να βγει από την γραμμή κι οι δυο τους είχαν μια λογομαχία για λίγα λεπτά προτού ο υπάλληλος προσπαθήσει να εμποδίσει τον Σμιθ να συνεχίσει να βρίσκεται στην γραμμή. Ο Σμιθ τότε γύρισε και τον χτύπησε στο δεξί μέρος του σαγονιού του...», αναφέρθηκε ενόρκως. 

Ο υπάλληλος ανέφερε στην αστυνομία ότι ένιωσε αστάθεια κι έπεσε κι είπε επίσης ότι ήταν σε σοκ και σκέφτηκε ότι μάλλον είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Horizon West όπου διαγνώσθηκε με με διάσειση μετά από μια αξονική τομογραφία, σύμφωνα πάντα με την ένορκη δήλωση.

Δυο μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία ότι είδαν την λογομαχία και δυο άλλοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν τον Σμιθ να χτυπά τον υπάλληλο. Ο γιος του, ωστόσο, είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας του κατά λάθος χτύπησε τον υπάλληλο καθώς έχασε την ισορροπία του. Η εγγύηση του Σμιθ, ο οποίος πρόσφατα ίδρυσε την εταιρεία μάρκετινγκ σχετική με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Adwizar, κι έχει 1,3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram έχει οριστεί στα 500 δολάρια (417 ευρώ). 

 Η Walt Disney World άνοιξε τον περασμένο Ιούλιο με πολλά νέα πρωτόκολλα σε μια προσπάθεια να προστατέψει υπαλλήλους και επισκέπτες από την πανδημία του κορονοϊού. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι την Τρίτη περισσότεροι από 13,6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό στις ΗΠΑ. Μόνο η Φλόριντα έχει περισσότερα από ένα εκατομμύριο κρούσματα. 

 

ΠΗΓΗ: People