Δεν έμαθε κανείς πότε έγινε η κηδεία του Αvicii. Η φωτογραφία του κολλητού του από τη τελετή

H τελετή πραγματοποιήθηκε 7 εβδομάδες μετά το θάνατό του.
BJORN LINDGREN via Getty Images

Στη Στοκχόλμη, τη γενέτειρά του, κηδεύτηκε ο προσφιλής DJ, Tim Bergling, γνωστός σε όλους ως Avicii κάτω από άκρα μυστικότητα την Κυριακή στο νεκροταφείο Skogskyrkogårde.

Η οικογένειά του δεν είχε δώσει καμία πληροφορία όλο αυτό το διάστημα σχετικά με την κηδεία, κρατώντας την και δε υπήρχψε καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Το γεγονός ότι η κηδεία έχει γίνει «μαρτύρησε» ο κολλητός του Jesse Waits, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στις ΗΠΑ, δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram από την κηδεία.

❤️

A post shared by Jesse Waits (@jessecwaits) on

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ελάχιστοι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς έδωσαν το παρών στην τελετή. Mέχρι και σήμερα δεν έχoυν γίνει γνωστά πολλά πράγματα σχετικά με το πώς ακριβώς πέθανε ο Avicii. Η οικογένεια του DJ Avicii μίλησε για την εξάντλησή του καλλιτέχνη λίγες μέρες μετά το θάνατό του, σε μια δήλωση που υποδηλώνει ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία. Η ανακοίνωση προκάλεσε αίσθηση καθώς η αυτοκτονία δεν είχε αναφερθεί σαν σενάριο στην αρχή. Οι οικείοι του καλλιτέχνη λένε πως ο «τελειομανής» DJ εργαζόταν για χρόνια σε ρυθμούς που του προκαλούσαν «υπερβολικό στρες».

Πηγή: Page Six