ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/03/2019 21:51 EET | Updated 28/03/2019 22:55 EET

Ποιος είναι ο δικηγόρος που συνελήφθη για σχέσεις με την μαφία των φυλακών

Μαζί με τον δικηγόρο συνελήφθη και μία γυναίκα συνάδελφός του, ηλικίας 45 ετών, η οποία επίσης κατηγορείται για συνεργασία με τη μαφία των φυλακών.

Eurokinissi

Ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ στη δικαστική διαμάχη του δημοσίου με τις εταιρείες Energa και Hellas Power (σ.σ. το περιβόητο σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» τον Αριστείδη Φλώρο) είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δικηγόρους που συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στο πλαίσιο της έρευνας για την μαφία των φυλακών Κορυδαλλού.

Το απίστευτο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι τα  στελέχη της αλβανικής μαφίας επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν το 2014 έξω από το σπίτι του στα βόρεια προάστια -εκτελώντας «συμβόλαιο θανάτου»-, με τον δικηγόρου να δέχεται σφαίρα αλλά να γλιτώνει από θαύμα. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ φέρεται –σύμφωνα τουλάχιστον με τις νόμιμες συνακροάσεις που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.- να ανέπτυξε σχέσεις και συνεργασία με τη μαφία των φυλακών.

Σε μία απ’ αυτές τις συνομιλίες, ο φερόμενος ως αρχηγός της αλβανικής «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού, ακούγεται να λέει: «…όχι δε σε πήρα να με ξαναβοηθήσεις, εσύ το έκανες το δικό σου… και μπαμπάς μου να ήσουνα και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε και κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω…». Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε εξέλιξη.

Μαζί με τον δικηγόρο συνελήφθη και μία γυναίκα συνάδελφός του, ηλικίας 45 ετών, η οποία επίσης κατηγορείται για συνεργασία με τη μαφία των φυλακών. 

Sponsored Post