ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/09/2018 12:13 EEST

dinamiprosforas.gr : Ειδησεογραφικό site για την προσφορά και τον εθελοντισμό από την Έμυ Λιβανίου

HuffPost Greece

 Mία νέα ηλεκτρονική εφημερίδα ξεκινά το ταξίδι της στο διαδίκτυο.

«Η Δύναμη Της Προσφοράς» γίνεται και ηλεκτρονική εφημερίδα - και την υπογράφει η Έμυ Λιβανίου.

Είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας για τα νέα της προσφοράς, και το πρώτο  web portal που φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα. Ήρθε για να ενώσει τους εθελοντές με τα ιδρύματα στην Ελλάδα.

Στο www.dinamiprosforas.gr το κοινό θα ενημερώνεται για τις ειδήσεις που αφορούν ενέργειες και δράσεις  στον τομέα του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα διαβάζει συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό και αφιερώματα σε μεγάλους ευεργέτες.

Στην «πρεμιέρα» της, η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα φιλοξενεί μία σημαντική συνέντευξη.

«Απορρίπτω, συνειδητά, τον όρο φιλανθρωπία και θεωρώ, ως μόνο αποδεκτό όρο, την ‘αλληλεγγύη’», δηλώνει η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

HuffPost Greece

 

Είναι για τους αναγνώστες του ένα σημαντικό εργαλείο, με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να έρθουν σε επαφή με όποιο ίδρυμα ή ΜΚΟ της χώρας θέλουν.

Είτε για να ζητήσουν είτε για να προσφέρουν βοήθεια.

Από την άλλη πλευρά, τα ιδρύματα μπορούν μέσω των σελίδων του www.dinamiprosforas.gr  να έρθουν σε επαφή με εθελοντές που είναι έτοιμοι να ενεργοποιηθούν.

«Η Δύναμη Της Προσφοράς μας πρέπει να δοθεί με οργάνωση, με επιμονή και με σύστημα. Μέσα από αυτό το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Να γεννηθούν νέα πρότυπα για τα παιδιά μας, να προβάλλουμε και να βραβεύσουμε, στις ψυχές μας κυρίως, Έλληνες που θα σταθούν, όχι απλώς φιλάνθρωποι, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της μεγάλης κρίσης και δοκιμασίας μας…», γράφει στο editorial η Έμυ Λιβανίου.

Η προσπάθεια που συντονίζει η δημοσιογράφος ξεκίνησε από το 2012 στον τομέα της ενημέρωσης για  θέματα που αφορούν την  προσφορά και τον εθελοντισμό.

Πρώτη πρωτοβουλία ήταν η έκδοση του ετήσιου Λευκώματος «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλάνθρωπους και τα ιδρύματα της χώρας μας.

Η Δύναμη της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.