Η Blue Ivy έχει από τώρα τον προσωπικό της στυλίστα. Πόσο φυσιολογικά μπορεί να μεγαλώσει αυτό το παιδί;

Η Blue Ivy έχει από τώρα τον προσωπικό της στυλίστα. Πόσο φυσιολογικά μπορεί να μεγαλώσει αυτό το παιδί;
USA Today Sports / Reuters

Καμιά φορά, το πρωί που σηκωνόμαστε για να έρθουμε στο γραφείο και δεν ξέρουμε τι να βάλουμε, αναπολούμε τα χρόνια που ήμασταν μικρά παιδιά και φρόντιζε η μητέρα μας για τέτοια ψιλοπράγματα. Κι αυτό επειδή η μητέρα μας δεν είναι η Beyoncé. Γιατί αν είχαμε τη Beyoncé για μητέρα, μάλλον θα είχαμε προσωπικό στυλίστα από τα 6.

Αυτό, τουλάχιστον, συμβαίνει με την εξάχρονη κόρη της τραγουδίστριας, την Blue Ivy, η οποία σύμφωνα με τον ιστότοπο popsugar.com, έχει από αυτή την πολύ τρυφερή ηλικία έναν άνθρωπο να επιμελείται το στυλ της, κατά βάση σε εξαίρετες περιπτώσεις όπως τα βραβεία Grammy. Πρόκειται για τον Manuel Mendez, πρώην προσωπικό βοηθό της Beyoncé και νυν εργαζόμενο στην εταιρεία παραγωγής που ίδρυσε η R&B και soul ντίβα το 2010.

Πριν λίγες μέρες, σας είχαμε γράψει για το ζεύγος Kutcher-Kunis, οι οποίοι αποφάσισαν να αποκληρώσουν τα πολύ μικρά παιδιά τους από τώρα, ώστε να γίνουν από νωρίς ανεξάρτητα στη ζωή και να μη βασίζονται στα λεφτά των γονιών τους. Μας είχε φανεί κάπως υπερβολικό η αλήθεια είναι, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα για ένα γονιό απλώς να μην κακομάθει τα παιδιά του επειδή είναι σε μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Δε χρειάζεται να τα αποκληρώσει, κιόλας.

Βλέποντας τώρα αυτό, ότι δηλαδή Beyoncé και Jay-Z θεωρούν τόσο απαραίτητο η ΜΟΛΙΣ 6 χρονών κόρη τους να είναι υπέροχα ντυμένη σε μεγάλα events και ως εκ τούτου να διαθέτει προσωπικό στυλίστα, απλώς διαπιστώνουμε ξανά την αμετροέπεια που διακατέχει πολλούς από τους αστέρες του διεθνούς τζετ σετ.

Πόσο φυσιολογικά μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί, αφενός όταν εκτίθεται τόσο πολύ στα Μέσα και, μάλιστα, όχι από προσωπική επιλογή και αφετέρου όταν μαθαίνει σε τέτοιους είδους πολυτέλειες επειδή απλώς οι γονείς του μπορούν να του τις παράσχουν; Μια απορία μονάχα, αν στα 6 σου θεωρείς δεδομένο τον προσωπικό στυλίστα, στην εφηβεία τι θα αποζητήσεις, αφού πια δε θα ικανοποιείσαι με τέτοια «δεδομένα»;