Η επίθεση της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker: «Δεν είσαι οικογένειά, ούτε φίλη μου»

Η Cattrall αποκαλεί τη Jessica Parker υποκρίτρια για τις δηλώσεις σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της
Yui Mok - PA Images via Getty Images

Η Kim Cattrall δεν δέχεται συλλυπητήρια από την πρώην συμπρωταγωνίστριά της Sarah Jessica Parker. «Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή τη στήριξή σου σε αυτή την τραγική στιγμή», έγραψε η Cattrall στο Instagram.

#SexandtheCity

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Parker σχολίασε την ανακοίνωση της Cattrall ότι ο 55χρονος αδερφός της Chris Cattrall βρέθηκε νεκρός στον Καναδά.

«Αγαπητή Kim, αγάπη και συλλυπητήρια σε σένα και την οικογένειά σου για τον θάνατο του αγαπημένου σου αδερφού», έγραψε η Parker.

Όμως η Cattrall ξεκαθάρισε ότι δεν είχε χρόνο για λέξεις συμπαράστασης από την πρώην πρωταγωνίστρια του Sex and the City. «Η συνεχής σου επικοινωνία είναι μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο πραγματικά σκληρή ήσουν τότε αλλά και τώρα», έγραψε η Cattrall. «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν είσαι οικογένειά μου, ούτε φίλη. Γι’αυτό σου γράφω για να σου πω για μια τελευταία φορά να σταματήσεις να “εκμεταλλεύεσαι” την τραγωδία της οικογένειάς μου με σκοπό να επαναφέρεις την καλή σου περσόνα στη δημοσιότητα».

Μαζί με την ανάρτησή της στο Instagram, η Cattrall κοινοποίησε και έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε άρθρο με τίτλο «Η κουλτούρα των κακών κοριτσιών που κατέστρεψαν το Sex and the City». Το άρθρο δημοσιεύτηκε μετά την ανακοίνωση της Cattrall ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ως Samantha σε μια τρίτη ταινία Sex and the City.

Fabrizio Bensch / Reuters

Η ηθοποιός έχει περιγράψει την σχέση της με τις συμπρωταγωνίστριες ως τοξική, ενώ τόνισε ότι η Parker θα μπορούσε να είναι καλύτερος άνθρωπος.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.