Η ηθοποιός Φιόνα Σο βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο γνωστής οικονομολόγου

Οι δύο γυναίκες επισφράγισαν τη σχέση τους με γάμο.

Η μεγάλη κυρία του βρετανικού θεάτρου, η Ιρλανδή ηθοποιός Φιόνα Σο, γνωστή στις νεότερες ηλικίες από τον ρόλο της ως θεία Πετούνια στον «Χάρι Πότερ», βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο της οικονομολόγου Σονάλι Ντιρανιγιαγκάλα.

Οι δύο γυναίκες επισφράγισαν τη σχέση τους με γάμο, με τη Φιόνα Σο να δηλώνει ότι απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία, ωστόσο, για τη σύντροφο της το νέο αυτό κεφάλαιο ζωής έρχεται μετά από μία τραγωδία.

Η 56χρονη δρ Σονάλι Ντιρανιγιαγκάλα, απόφοιτος του Κέιμπριτζ, έχασε τον σύζυγο, τους δύο γιους της, ηλικίας 5 και 7 ετών και τους γονείς της στο φονικό τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004.

Εκείνα τα Χριστούγεννα, η Σονάλι βρισκόταν σε διακοπές στη γενέτειρα της Σρι Λάνκα και διέμενε με την οικογένεια της στο Yala Safari Beach Hotel, ακριβώς στο σημείο όπου «χτύπησε» το τσουνάμι.

Μετά από μήνες σχεδόν απόλυτης απομόνωσης και σκέψεις αυτοκτονίας, η Σονάλι εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο γνωστός ψυχοθεραπευτής Μαρκ Επστάιν της πρότεινε να καταγράψει τις σκέψεις της, που τελικά έγιναν βιβλίο υπό τον τίτλο «Wave» (Κύμα).

Όταν το 2013 η Φιόνα Σο διάβασε το βιβλίο ζήτησε να γνωρίσει τη συγγραφέα, όπως και έγινε με τη μεσολάβηση κοινών φίλων.

Αυτή την περίοδο η Ιρλανδή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη σειρά του BBC America «Killing Eve» -με ηρωίδες μία πράκτορα της ΜΙ6 και μία πληρωμένη δολοφόνο- η δεύτερη σεζόν της οποίας κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου.

(Με πληροφορίες από Daily Mail)