Η Ιρίνα Σάικ διέγραψε τη Lady Gaga στο Instagram

Τι λέει ειδικός στη γλώσσα του σώματος για την αγκαλιά της τραγουδίστριας και του μοντέλου στα Οσκαρ.
Kevin Winter via Getty Images

Τα βλέμματα, τα χαμόγελα και γενικά το πάθος των Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga στην ερμηνεία του «Shallow» κατά τη διάρκεια της 91ης τελετής απονομής των Οσκαρ την Κυριακή στη σκηνή του Dolby Theater, πυροδότησαν τις φήμες περί ερωτικής σχέσης των δυο.

Κι ενώ οι ίδιοι το αρνήθηκαν και κυρίως η Gaga μέσω ενός μηνύματος στο Instagram, ένα νέο γεγονός έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Το μοντέλο και σύντροφος του Κούπερ, Ιρίνα Σάικ, έδωσε θερμές ευχές στη Gaga για το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού και αυτό φάνηκε μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε με τις δυο τους να αγκαλιάζονται. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Kevin Winter via Getty Images

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Σάικ σταμάτησε να ακολουθεί τη Gaga στο Instagram πολύ πριν τη βραδιά των Οσκαρ, παρά τη «φιλία» που έδειξαν να έχουν στην τελετή.

Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς, αυτή η αγκαλιά μπορεί να μην είναι τόσο φιλική όσο μοιάζει. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Οι αγκαλιές και οι χειρονομίες ανάμεσα στη Gaga και την Ιρίνα είναι αμήχανες και περίεργες. Η Gaga τοποθέτησε και τα δυο της χέρια στους ώμους της Ιρίνα αντί για τα χέρια της, κίνηση η οποία θα έδειχνε τρυφερότητα. Όμως, γύρισε το κεφάλι της στα αριστερά καθώς τη φίλησε, την ώρα που και η Ιρίνα γύρισε το πρόσωπό της στη δική της αριστερή πλευρά, το οποίο δείχνει αδυναμία».

Πηγή: The Sun