Η Ισπανία απέκτησε το πρώτο ξενοδοχείο όπου απαγορεύονται οι άντρες

Στη Μαγιόρκα αδερφές μου, στη Μαγιόρκα!
Poike via Getty Images

Το να ταξιδεύει κάποιος μόνος είναι μια τάση τα τελευταία χρόνια. Φτιάχνεις μόνος σου το πρόγραμμα των διακοπών σου, κοιμάσαι ότι ώρα θέλεις, ξυπνάς ότι ώρα θέλεις, τρως ότι ώρα θέλεις.

Και πλέον οι γυναίκες που θέλουν να ταξιδέψουν μόνες και να ξεφύγουν λίγο από τους άντρες, έχουν ένα ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που είναι μόνο γι′ αυτές. Κυριολεκτικά. Απαγορεύονται οι άντρες.

Το Som Dona Hotel άνοιξε τις πύλες του για να προσφέρει στις γυναίκες που το επιθυμούν, ηρεμία, χαλάρωση, αλλά και τη συντροφιά άλλων γυναικών.

Westend61 via Getty Images

«Ένα ξενοδοχείο μόνο για γυναίκες. Άνεση, χαλάρωση, τέχνες, υγιεινός τρόπος ζωής και μεσογειακή διατροφή», γράφουν στην σελίδα τους. «Κάντε τις μικρές αποδράσεις σας ή τις διακοπές σας μια μοναδική εμπειρία, είναι διαφορετική από ό,τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα, στο Som Dona Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυναίκες (14 ετών και άνω) στο Πόρτο Κρίστο στην Μανακόρ, κοντά στη Σπηλιά του Δράκου και τις υπέροχες παραλίες με αμμουδιά και πέτρες. Ένας νέος χώρος για γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινής ζωής, ο οποίος προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους», αναφέρουν επίσης.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο Insider.