Η Κάρα Ντελεβίν συνεργάζεται με τον οίκο Karl Lagerfeld σε μια διαφορετική συλλογή

Θα περιλαμβάνει ρούχα από βιώσιμα υλικά κι ουδέτερα ως προς το φύλο.
Μετράει χρόνια αυτή η φιλία. Ο Καρλ Λάγκερφελντ με την Κάρα Ντελεβίν στην επίδειξη του οίκου Chanel για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016.
Rindoff/Le Segretain via Getty Images
Μετράει χρόνια αυτή η φιλία. Ο Καρλ Λάγκερφελντ με την Κάρα Ντελεβίν στην επίδειξη του οίκου Chanel για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016.

Ο εμβληματικός σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ και το αγγλικής καταγωγής μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια, συγγραφέας και ακτιβίστρια Κάρα Ντελεβίν τα έχουν πάει ιδιαίτερα καλά στις, μέχρι σήμερα, συνεργασίες τους γιατί μοιράζονταν πάντα την ίδια δημιουργική ενέργεια. Αγαπούσαν, όπως λένε, ο ένας την τόλμη, τη διασκέδαση και τη χαρά του άλλου.

Γι′ αυτό έρχεται ως φυσική συνέχεια η επερχόμενη συλλογή «Cara Loves Karl Loves Cara», μια συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού οίκου Karl Lagerfeld και της Ντελεβίν.

«Πίστευε σε μένα όταν πολλοί άλλοι δεν το πίστευαν, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ήταν ένας οραματιστής, μια ιδιοφυΐα, αλλά περισσότερο από αυτό, ένας αγαπητός φίλος», δήλωσε η Κάρα Ντελεβίν. «Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που έμαθα από τον Καρλ ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Για να μην συμμορφώνομαι. Το να το ακούω αυτό απ′ αυτόν άλλαξε την πορεία της ζωής μου».

Η ίδια αναφέρει ότι είναι τιμή της που μπορεί να συνεργαστεί με τον μοναδικό οίκο μόδας που φέρει το όνομα του Karl και έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει προσωπικά στην κληρονομιά του. «Ήταν υπέροχο να μοιράζομαι τις ιδέες μου με τη δημιουργική (του) ομάδα, να έχω λόγο στα σχέδια και απλώς να διασκεδάζω στη διαδικασία».

Η Ντελεβίν συνεργάζεται με τον Χουμ Κιν, διευθυντή σχεδιασμού του Karl Lagerfeld. Η συλλογή εστιάζει σε «περιεκτικά κομμάτια, ουδέτερα ως προς το φύλο». Δημιουργίες κατασκευασμένες από βιώσιμα υλικά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Με πληροφορίες από: WWD