ΔΙΕΘΝΕΣ
27/04/2018 11:58 EEST | Updated 27/04/2018 12:03 EEST

«Η κοπέλα μου απειλούσε να με σκοτώσει»: Η ιστορία ενός 22χρονου που ζούσε την κακοποίηση επί 5 χρόνια δίπλα στη σύντροφό του

Ο Alex Skeel, 22 ετών σήμερα, συγκλονίζει με την προσωπική ιστορία κακοποίησης που βίωσε επί 5 χρόνια στο πλευρό της συντρόφου του. 

Όπως ο ίδιος διηγείται στην κάμερα του BBC, τον χτυπούσε, τον είχε μαχαιρώσει σε αρκετά σημεία του σώματος και τον άφηνε να λιμοκτονεί. 

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές. Ο Skeel δείχνει στην κάμερα τις πληγές που έχει στο δεξί του χέρι, εξηγώντας ότι 3 τένοντες κόπηκαν στη μέση και πως έχει εμφανείς πληγές σε όλο του το σώμα επειδή δεν επουλώθηκαν ποτέ. 

«Της άρεσε να παίζει παιχνίδια, να με κάνει να ανησυχώ, να παίζει με το μυαλό μου βασικά. Νόμιζα ότι απλώς επιζητούσε την προσοχή ή κάτι τέτοιο. Αλλά τελικά προσπαθούσε να με ελέγξει», αναφέρει ο νεαρός. 

Το μαρτύριο του Skeel τελείωσε όταν ένας γείτονας του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία αφού άκουσε φωνές. 

«Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, μπορώ να κοιτάξω πίσω από τον ώμο μου χωρίς να ανησυχώ. Αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα επειδή ξέρω ότι αυτό το άτομο δεν είναι εκεί και πολύ πιθανό δε θα ξαναείναι ποτέ», δηλώνει. 

Η πρώην σύντροφος του Skeel, Jordan Worth, κρίθηκε ένοχη για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και καταναγκαστική συμπεριφορά ελέγχου και της επιδικάστηκε ποινή φυλάκισης 7,5 ετών.