ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/05/2018 10:45 EEST | Updated 04/05/2018 10:58 EEST

Η μάχη της... αυτοδυναμίας ξεκινά από τη Βόρεια Ελλάδα: Ο στόχος της νέας περιοδείας Μητσοτάκη

Eurokinissi

Στη μάχη της Βόρειας Ελλάδας μπαίνει από νωρίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια από τη μια να αυξήσει την επιρροή του κόμματος του και από την αλλαγή, να κλείσει οριστικά τις πληγές που άνοιξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε μια σειρά ζητημάτων, από το Σκοπιανό μέχρι και τις σχέσεις με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μεταβαίνει σήμερα και για δυο ημέρες στη Θεσσαλονίκη όπου έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με φορείς της πόλης και αιχμή τα ζητήματα της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της απασχόλησης.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο σταθμό μιας ευρύτερης περιοδείας, αφού θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες επισκέψεις στην Καρδίτσα, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.

Οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη και στις τέσσερις περιοχές της Βορείου Ελλάδας που θα βρεθεί, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις ασκήσεις επί χάρτου που βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Πειραιώς, βάσει των οποίος οι επιτελείς της ΝΔ επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις του εκλογικού σώματος και να κερδίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη.

Είναι δε ευρεία η εκτίμηση στο περιβάλλον του κ.Μητσοτάκη ότι η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί κλειδί για την επίτευξη της πολυπόθητης αυτοδυναμίας της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, σε συνδυασμό και με το καταγεγραμμένο προηγούμενο της εκλογικής αναμέτρησης του 2015.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, επαφές με αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

 

Sponsored Post