Η Mel - B μπαίνει σε κέντρο απεξάρτησης για τα προβλήματά της με το αλκοόλ και το σεξ

Christopher Polk via Getty Images

Η Mel - B, πρώην μέλος των Spice Girls και κριτής του ριάλιτι ταλέντων «America’s got talent» αποκάλυψε ότι θα μπει σε κέντρο απεξάρτησης για να αντιμετωπίσει τα θέματα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ και το σεξ, αφού διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες.

«Δουλεύω για να έχω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για τα παιδιά μου, τα οποία και αγαπώ περισσότερο από τη ζωή την ίδια και για όλους τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.

«Έχω υπάρξει πολύ ειλικρινής σχετικά με τη μάχη μου με το αλκοόλ, ότι πίνω για να καλύψω τον πόνο μου, αυτός είναι ένας τρόπος που πολλοί άνθρωποι μασκαρεύουν ό,τι συμβαίνει», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω τα συναισθήματα που νιώθω, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το αλκοόλ ή το σεξ, είναι τι βρίσκεται κάτω από αυτά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Mel - B θα μπει στο κέντρο απεξάρτησης τον ερχόμενο μήνα. Ο μάνατζέρ της δεν έχει σχολιάσει κάτι για τη συνέντευξη μέχρι στιγμής.

Το πρώην «πικάντικο κορίτσι» πέρασε αρκετά δύσκολα τελευταία. Πέρσι χώρισε από τον σύζυγο και πατέρα της κόρης της, Stephen Belafonte, τον οποίο κατηγόρησε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Τελικά, οι δυο τους φέρονται να τα έχουν βρει εξωδικαστικά μόλις τον περασμένο μήνα.

(Με πληροφορίες από την αμερικανική έκδοση της HuffPost)