Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το λάθος που κάνουν όλοι για την βασιλική ζωή της

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το λάθος που κάνουν όλοι για την βασιλική ζωή της
SIPA USA/PA Images

Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για την δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, αλλά σίγουρα αυτή η μικρή λεπτομέρεια σας έχει διαφύγει.

Ποια είναι αυτή;

Το όνομα του νέου της σκύλου που πρόσφατα απέκτησε με τον πρίγκηπα Χάρι.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστή η είδηση ότι το βασιλικό ζεύγος υιοθέτησε σκύλο, οι εκτιμήσεις για το όνομά του έδωσαν και πήραν. Καμία όμως από αυτές δεν έπεσε μέσα.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, επισκέφτηκαν μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τα θύματα σεξουαλικής βίας, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης επίσκεψης στο Σάσεξ.

SIPA USA/PA Images

Στην οργάνωση παρουσίασαν μια φωτογραφία της Μέγκαν με τον σκύλο της, Γκάι, τον οποίο είχε φέρει μαζί όταν μετακόμισε από τον Καναδά στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Τότε, ο πρίγκηπας Χάρι, επιβεβαίωσε την ύπαρξη του νέου σκύλου και δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον κόσμο που εμπνεύστηκε ονόματα χωρίς καν να έχει δει τον σκύλο σε φωτογραφία. Η Μέγκαν, πρόσθεσε τότε ότι «όλοι λένε το όνομά του λάθος».

Το όνομα που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στα δημοσιεύματα είναι το «Οζ». Φαίνεται όμως πως μάλλον όλοι έκαναν λάθος. Αναμένουμε λοιπόν αγωνιωδώς, μήπως η Μέγκαν το αποκαλύψει μελλοντικά.