Η Miley Cyrus παίρνει πίσω τη συγγνώμη για ένα σκάνδαλο που είχε συμβεί 10 χρόνια πριν

Η Miley Cyrus παίρνει πίσω τη συγγνώμη για ένα σκάνδαλο που είχε συμβεί 10 χρόνια πριν
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Miley Cyrus δέχτηκε έντονη αρνητική κριτική για την αλλαγή της εμφάνισής της μετά την καριέρα της στο κανάλι της Disney, το οποίο την ανέδειξε ως το παιδί-θαύμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξέφυγε από την εικόνα του «καλού» κοριτσιού το οποίο υποδυόταν στην επιτυχημένη σειρά της Disney, «Hannah Montana» με διασκεδαστικές ερμηνείες και μεταμφιέσεις, σε προκλητικές εμφανίσεις.

Την Κυριακή, η Cyrus δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένης και μιας, η οποία έφερε στο προσκήνιο ένα παλιό σκάνδαλο. Στο Τουίτερ, δημοσίευσε το εξώφυλλο ενός τεύχους του New York Post από το 2008, το οποίο είχε τον τίτλο «H ντροπή της Miley» και «Η τηλεοπτική Hannah Montana απολογείται για μια ημίγυμνη φωτογραφία».

Παρόλο που η Miley απολογήθηκε το 2008 για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, σήμερα μετανιώνει και παίρνει πίσω τη συγνώμη. «Δεν απολογούμαι και άντε...», έγραψε η Cyrus.

Η Cyrus τότε ήταν μόλις 15 χρονών και τη φωτογράφησε η διάσημη φωτογράφος Annie Lebowitz για τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Vanity Fair. «Είχα πάνω μου μια μεγάλη κουβέρτα, δεν φάνηκε πολύ γυμνό. Μου άρεσε το σκεπτικό και το θεώρησα τέχνη», έλεγε σε εκείνη τη συνέντευξη η Cyrus.

Μετά από θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές της και τους γονείς τους, η Cyrus ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Κι ενώ δεν εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να φέρει πάλι στα φώτα της δημοσιότητας τη φωτογραφία, η Cyrus δεν ντρέπεται πλέον για εκείνη την εικόνα.

Πηγή: Marie Claire