Η Μπρι Λαρσον είναι η «Captain Marvel» και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας ηρωίδας της Marvel

Η Μπρι Λαρσον είναι η «Captain Marvel» και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας ηρωίδας της Marvel
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Μπρι Λάρσον δημοσίευσε την Τρίτη ένα τουίτ προς το περιοδικό Entertainment Weekly, το οποίο έγραφε: «Βαριέμαι. Θέλετε να ”σπάσουμε” το ίντερνετ αύριο;».

Με αυτό το τουίτ, οι θαυμαστές περίμεναν να κυκλοφορήσει σήμερα κάποιο επίσημο τρέιλερ της νέας, επερχόμενης ταινίας της Marvel, «Captain Marvel», στην οποία η Λαρσον πρωταγωνιστεί.

Στην τελευταία σκηνή της ταινίας «Avengers: Infinity War», οι θεατές «γνώρισαν» την Καρολ Ντανβερς ως ένα μυστηριώδες πρόσωπο το οποίο θα εμφανιστεί στο-ακόμα άτιτλο-«Avengers 4», πιθανώς για να βοηθήσει στη μάχη εναντίον του Thanos. Όμως, πριν την κυκλοφορία των νέων Avengers, η Ντανβερς έχει τη δική της ιστορία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Μάρτιο του 2019.

Τελικά, οι χιλιάδες ακόλουθοι της ηθοποιού στο Twitter δεν είδαν κάποιο βίντεο, αλλά την πρώτη, επίσημη εικόνα της ηρωίδας, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού EW.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Άννα Μποντεν και Ράιαν Φλεκ, δεν ακολουθεί το μοτίβο των περισσότερων ταινιών δράσης στο οποίο οι υπερήρωες αποκτούν τις ειδικές δυνάμεις αργότερα. Η Κάρολ ήδη έχει τις υπερδυνάμεις της, έχει αφήσει πίσω της τη ζωή στη Γη για να ενταχθεί σε μια στρατιωτική ομάδα με το όνομα Starforce, αρχηγός της οποίας είναι ο...Τζουντ Λο.