Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε με γυμνές φωτογραφίες το τέλος της κηδεμονίας από τον πατέρα της

«Μια όμορφη μέρα εδώ στον παράδεισο γιορτάζοντας», έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Instagram.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε γυμνή σε μια σειρά φωτογραφιών για να γιορτάσει την τεράστια δικαστική της νίκη επί του πατέρα της.

Η 39χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Instagram μια μέρα μετά την δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ήταν προς το «όφελος της Μπρίτνεϊ», ο Τζέιμι Σπίαρς να παύσει να είναι κηδεμόνας της μετά από 13 χρόνια.

Η Μπρίτνεϊ πόζαρε για τις φωτογραφίες, με ροζ λουλούδια emoji να προστατεύουν τα απόκρυφα σημεία του κορμιού της, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari στον «παράδεισο», που πιστεύεται ότι μάλλον είναι η Χαβάη.

Μάλιστα, αστειεύτηκε για το Photoshop που έκανε στις φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα, γράφοντας: «Το παιχνίδι στον Ειρηνικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν !!!».

Σε ένα άλλο βίντεο, η ποπ τραγουδίστρια φαίνεται να χαλαρώνει σε μια βάρκα μαζί με τον Σαμ και να χαζεύει τη θάλασσα.

«Μια όμορφη μέρα εδώ στον παράδεισο γιορτάζοντας», έγραψε.

Ο Τζέιμι Σπίαρς, ο οποίος είχε εδώ και καιρό μια περίπλοκη σχέση με την κόρη του, διαμαρτυρήθηκε έντονα για το τέλος της κηδεμονίας που του είχε εκχωρηθεί από το 2008.

Ωστόσο, την Τετάρτη, η δικαστής Brenda Penny αποφάνθηκε ότι «η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», αφού πρώτα άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και αποφάνθηκε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας.

Η απόφαση προκάλεσε πανηγυρισμούς τόσο από την Britney όσο και από τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Η τραγουδίστρια του ”Τoxic” δήλωσε ήταν ”πετάει στα σύννεφα”, ενώ οι θαυμαστές της γιόρταζαν έξαλλα έξω από το κτίριο του δικαστηρίου.

Δημοφιλή