Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς διατηρεί το έλεγχο της ζωής της

Απορρίπτεται το αίτημά της για την κηδεμονία του πατέρα της, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.
via Associated Press

Δικαστής των ΗΠΑ απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να απομακρυνθεί ο πατέρας της από το ρόλο του ως κηδεμόνα της, όπως μεταδίδουν BBC και Guardian.

Ο Τζέιμι Σπίαρς, έχει τον έλεγχο των οικονομικών της και όπως αποκάλυψε η ίδια, και της ζωής της. Ο δικηγόρος της ποπ σταρ ζήτησε, τον περασμένο Νοέμβριο, από δικαστήριο του Λος Άντζελες να τερματιστεί αυτός ο έλεγχος.

Κατατέθηκε ότι η σταρ «φοβόταν τον πατέρα της» και ήθελε να τον σταματήσει να έχει τον ρόλο του αποκλειστικού κηδεμόνα της -έναν ρόλο που ασκεί από το 2008.

Αν και το αίτημα απορρίφθηκε, η απόφαση δεν αποτελεί απάντηση στην εκρηκτική κατάθεση της Σπίαρς στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας επί 23 λεπτά, η σταρ είπε ότι την είχαν ναρκώσει, την είχαν αναγκάσει να κάνει συναυλίες παρά τη θέλησή της και την είχαν εμποδίσει να αποκτήσει παιδιά. «Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω», είπε, μέσω τηλεφώνου, καθώς ζητούσε από το δικαστήριο να τερματίσει το καθεστώς επιτροπείας στο οποίο βρίσκεται, χωρίς να έχει τον έλεγχο ούτε των οικονομικών της, ούτε της ζωής της. Αποκαλύψεις που δυνάμωσαν ακόμα πιο πολύ το κίνημα #FreeBritney.

Ολόκληρη η κατάθεσή της στα αγγλικά

Ωστόσο, ο δικαστής δεν μπορεί να λάβει απόφαση με βάση τη δήλωσή της μέχρι να καταθέσει επίσημη αίτηση για τον τερματισμό της ρύθμισης.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη αναφέρονται μόνο στο αίτημα του Νοεμβρίου, με το οποίο η Σπίαρς ζητούσε να διοριστεί ως «μοναδικός κηδεμόνας» της η εταιρεία διαχείρισης Bessemer Trust.

Αν και ο δικαστής Μπρέντα Πένι αρνήθηκε να απομακρύνει τον Τζέιμι Σπίαρς από τη θέση του, συμφώνησε με το ρόλο της Bessemer Trust ως συνδιαχειρίστρια εταιρεία της περιουσίας των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει η σταρ.

Δημοφιλή