Η νέα καμπάνια της Lacta υμνεί τον έρωτα και τη διαφορετικότητα με 28 ξεχωριστά ζευγάρια

Η καμπάνια Act for Love περιλαμβάνει φωτογραφίες από 28 αληθινά, διαφορετικά ζευγάρια.

H σοκολάτα Lacta επέλεξε τέσσερα ομόφυλα ζευγάρια, τρία ανδρών και ένα γυναικών θέλοντας να καταρρίψει τα στερεότυπα στην αγάπη και να δοκιμάσει τις διαφορετικές γεύσεις του έρωτα. Επέλεξε επίσης ζευγάρια, όπου το ένα μέλος είναι διαφορετικού χρώματος, παραολυμπιονίκες, αλμπίνο και άλλους. Όλοι τους είναι ερωτευμένοι και δέχτηκαν να λάβουν μέρος στην καμπάνια με το άλλο τους μισό.

Η Lacta εμπνέεται από τις ιστορίες αγάπης και μας καλεί να αγκαλιάσουμε όλες τις γεύσεις της αγάπης: «Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε.»

Η Αυρηλία και η Μαρία ερωτεύθηκαν μια Πρωτομαγιά. Δεν πιστεύουν στην έννοια της διαφορετικότητας γιατί νιώθουν πως όλα τα ζευγάρια έχουν ένα κοινό και αυτό είναι η αγάπη.

Η σχέση του Γιάννη και του Δημήτρη μετρά σχεδόν 21 χρόνια. Είναι μαζί τόσο στη ζωή, όσο και στη δουλειά αλλά δεν έχουν συγκατοικήσει ποτέ και πιστεύουν ότι μπορεί αυτό να έχει βοηθήσει τη σχέση τους να αντέξει στο χρόνο. Πιστεύουν ότι σκοπός είναι να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα που έχουν εγγραφεί στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε συνειδητά να μην κρίνουμε βάσει αυτών.

Ο Bart είναι 2.05 και η Χρυσάνθη περίπου 1.60. Αν και γεννημένοι εκείνη στην Κρήτη κι εκείνος στην Ολλανδία, αυτή που έχει την υπομονή Ολλανδού είναι η Χρυσάνθη, ενώ ο Bart έχει ελληνικό ταμπεραμέντο. Αυτό που αγαπάει πάνω του η Χρυσάνθη είναι ότι μπορεί να μοιάζει με γίγαντα, αλλά είναι ένα μεγάλο παιδί.

Η Έφη και ο Νίκος γνωρίστηκαν πριν ένα μήνα. Αυτό που τράβηξε την Έφη σε αυτόν, πριν ακόμα τον γνωρίσει, ήταν η ξεχωριστή εμφάνισή του. Το κατάλευκο δέρμα και τα πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά του Νίκου που έχει γεννηθεί με αλμπινισμό ήταν αυτά που την έκαναν να τον ερωτευτεί.

Μπορείτε να δείτε όλες τις ιστορίες αγάπης των ζευγαριών της Lacta, εδώ.