ΔΙΕΘΝΕΣ
12/11/2018 11:57 EET

Η νεαρότερη νικήτρια λοταρίας στη Βρετανία φέρεται να υπόσχεται 60.000 λίρες τον χρόνο για έναν «πιστό σύντροφο»

HGL via Getty Images

Λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και την αγάπη...αλλά οι απόψεις πάνω σε αυτό ποικίλλουν- και η 23χρονη Τζέιν Παρκ, η νεαρότερη εκατομμυριούχος- νικήτρια λοταρίας της Βρετανίας έχει τη δική της άποψη στο θέμα, καθώς φέρεται να υπόσχεται ετήσιο μισθό 60.000 λιρών (68.500 ευρώ) σε όποιον άνδρα θα γίνει «πιστός σύντροφός» της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έχει κυκλοφορήσει ευρύτατα (και ιδιαίτερα ενθουσιωδώς, θα έλεγε κανείς) μεταξύ των βρετανικών ταμπλόιντ και μη: Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, η 23χρονη προβαίνει σε αυτή την προσφορά μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων και στήνει μια ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν online αιτήσεις για να γίνουν οι...φίλοι της, και να βγαίνουν μαζί της.

 

HGL via Getty Images

 

Μία πηγή ανέφερε πως η όλη διαδικασία των συνεντεύξεων θα βιντεοσκοπηθεί, προκειμένου να στηθεί ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί το επόμενο έτος.

Όπως ανέφερε η πηγή, «η Τζέιν είναι θαυμάσια, και έχει να δώσει πολλά, αλλά βρίσκεται ξανά μόνη, καθώς, από τότε που κέρδισε, η τύχη της ήταν απαίσια. Δεν είναι ποτέ σίγουρη αν την αγαπούν για την ίδια ή για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Οπότε θα προτιμούσε τα πράγματα να είναι ανοιχτά. Έχει μια τάση να είναι ανασφαλής κάποιες φορές, και ανησυχεί για τα κίνητρα των ανθρώπων. Είναι πρόθυμη να πληρώσει την κατάλληλη τιμή για κάποιον πιστό».

Η ίδια ήταν 17 ετών όταν κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες. Από τότε, τα ξοδεύει σε αυτοκίνητα, ταξίδια και επεμβάσεις πλαστικής.

Μεταξύ των πρώην φίλων της είναι ένας πρώην φιναλίστ του X Factor, ο Σαμ Κάλαχαν, και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Τζόρνταν Πίγκοτ. Το 2016 χώρισε τον φίλο της, Μαρκ Σκέιλς, χαρακτηρίζοντάς τον «φίδι» που τη χρησιμοποιούσε για τα λεφτά της. Επίσης, σε κάποια φάση είχε βγάλει μια αλλοπρόσαλλη λίστα κανόνων για τον νέο της φίλο, Τζορτζ Ο Κόνορ, εν όψει διακοπών του στην Ίμπιζα χωρίς αυτήν, όπου τον διέταζε να αποφεύγει να κοιτά άλλες γυναίκες στα μάτια, τον προειδοποιούσε πως θα του έκανε τεστ για ναρκωτικά και ότι θα έλεγχε το κινητό του και άλλα παρόμοια.

 

 

Πέρυσι η ίδια είχε ισχυριστεί πως η λοταρία είχε «καταστρέψει τη ζωή της», υποστηρίζοντας πως σκεφτόταν να πάει τη UK National Lottery στα δικαστήρια για αμέλεια. «Νομίζω πως τα 18 θα έπρεπε να είναι η ελάχιστη ηλικία για νικητές λοταρίας. Το παρόν όριο, των 16, είναι πολύ χαμηλό» είχε πει στο Sunday People, ισχυριζόμενη πως η ζωή της ήταν ευκολότερη πριν.