Η Nova – Wind στηρίζει τον αριστούχο μαθητή από το Ιράν

Κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια, χωρίς να ξέρει μια λέξη ελληνικά, να αριστεύσει, πάντα με την βοήθεια των Παιδικών Χωριών SOS.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Γεωργιόπουλος και ο ο αριστούχος μαθητής, πρόσφυγας από το Ιράν και φοιτητής πλέον, Kourosh Baygi Nourmohammadi.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Γεωργιόπουλος και ο ο αριστούχος μαθητής, πρόσφυγας από το Ιράν και φοιτητής πλέον, Kourosh Baygi Nourmohammadi.
Nova – Wind

Τα κεντρικά γραφεία της Nova – Wind επισκέφτηκε ο αριστούχος μαθητής, πρόσφυγας από το Ιράν και φοιτητής πλέον, Kourosh Baygi Nourmohammadi.

Τον καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, μίλησε μαζί του για τις δικές του εμπειρίες όταν ήταν φοιτητής και τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις παρουσιάζοντάς του τον κόσμο της τεχνολογίας και της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Από την πλευρά του ο Κούρος μίλησε για την κατεύθυνση σπουδών που θέλει να ακολουθήσει ως Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και αφηγήθηκε για το πως κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια, χωρίς να ξέρει μια λέξη ελληνικά, να αριστεύσει, πάντα με την βοήθεια των Παιδικών Χωριών SOS.

Η Nova-Wind, υποσχέθηκε στον νεαρό πλέον φοιτητή ότι θα είναι δίπλα του, εξασφαλίζοντας στον ίδιο και στην οικογένεια του την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο Κούρος θα μπορεί τα καλοκαίρια να κάνει πρακτική στα τεχνικά τμήματα της Nova – Wind.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nova-Wind Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Γιώργος Τσαπρούνης, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS Κωνσταντίνος Σουρίκας, η Υπεύθυνη Προσφυγικού Τομέα της οργάνωσης Πατρίτσια Σένβαϊτζ και η Λιάνα Κόκκινου υπεύθυνη του προγράμματος στην Μυτιλήν

Δημοφιλή