Η Paris Hilton αποκαλύπτει για το ερωτικό βίντεο από το 2004: Δεν ήθελα να γίνω γνωστή γι'αυτό

«Αισθάνθηκα σαν να με βιάζουν», είπε όταν διέρρευσε το βίντεο
Jon Kopaloff via Getty Images

Η Paris Hilton μιλάει ανοιχτά για το παρελθόν της, όπως δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ.

Η 37χρονη κληρονόμος είναι ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ του Bert Marcus «The American Meme», το οποίο ρίχνει φως στους πιο δημοφιλείς χρήστες με τους περισσότερους ακόλουθους. Μαζί με την Hilton και ανάμεσα στους υπόλοιπους βρίσκονται οι Josh Ostrovsky και Brittany Furlan.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντερ, η Hilton μίλησε για την απόκτηση της παγκόσμιας φήμης της, συμπεριλαμβανομένου και του ριάλιτι show με συμπρωταγωνίστρια την Nicole Richie, καθώς και το ερωτικό βίντεο που γύρισε με τον τότε σύντροφό της Rick Salomon και διέρρευσε το 2004.

Frazer Harrison via Getty Images

«Αισθάνθηκα σαν να με βιάζουν», λέει στο ντοκιμαντέρ η Hilton για την κυκλοφορία της ταινίας. «Ένιωθα ότι έχανα ένα κομμάτι της ψυχής μου και άκουσα πολύ σκληρά και άσχημα λόγια για αυτό. Ειλικρινά, ήθελα να πεθάνω και το σκεφτόμουν κάποιες φορές. Δεν ήθελα να γίνω γνωστή γι’αυτό».

Σε πάνελ που ακολούθησε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, η Hilton είπε ότι ήθελε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του Marcus με σκοπό να δείξει στο κοινό μια νέα πλευρά του εαυτού της. «Εμπιστεύτηκα τον Bert και ήμουν πολύ ευάλωτη για πράγματα για τα οποία δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ. Ήθελα απλά να δείξω τον πραγματικό εαυτό μου γιατί δεν το έχω ξανακάνει», είπε η Hilton.