ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/07/2019 16:32 EEST

Η πιο… κωμικοτραγική απόδραση έγινε σήμερα στο Χαϊδάρι

Ο Εισαγγελέας αποφάσισε μέχρι να λάβει χώρα η δίκη να αφεθεί ελεύθερος.

EUROKINISSI

Απόδραση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… κωμικοτραγική σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν κρατούμενος κατάφερε να ξεφύγει μέσα από περιπολικό που τον μετέφερε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου.

Το άτομο που απέδρασε είναι ένας άνδρας Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές και ληστείες. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν το πρωί στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο και αποφάσισε μέχρι να λάβει χώρα η δίκη να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, όταν οι αστυνομικοί θα τον επέστρεφαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου θα αφηνόταν ελεύθερος.

Το ακατανόητο είναι, ωστόσο, ότι ο κρατούμενος μάλλον δεν κατάλαβε την απόφαση του Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα όταν το περιπολικό τον επέστρεφε στο Τμήμα, στο ύψος του «Δαφνί» στο Χαϊδάρι, να ανοίξει την πόρτα σε ένα κόκκινο φανάρι και να εξαφανιστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσε χειροπέδες και άρχισε να τρέχει.

Από εκείνη την ώρα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του, καθώς πλέον στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει θα προστεθεί η κατηγορία της απόδρασης. Αστυνομικοί σχολίαζαν ότι πρόκειται για μία από τις πιο κωμικοτραγικές αποδράσεις που έχουν αντιμετωπίζει ποτέ.