Η πρώτη αντίδραση των Gucci για την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ και την επιλογή του Αλ Πατσίνο

Οι δηλητηριώδεις δηλώσεις της Πατρίτσια Γκούτσι.
Lady Gaga και Αλ Πατσίνο στα γυρίσματα της ταινίας. Ρώμη, 22 Μαρτίου 2021
Lady Gaga και Αλ Πατσίνο στα γυρίσματα της ταινίας. Ρώμη, 22 Μαρτίου 2021
Ernesto Ruscio via Getty Images

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «House of Gucci» με την Lady Gaga και τον Άνταμ Ντράιβερ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού -η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Νοέμβριο- ωστόσο, η πρώτη αντίδραση από τα μέλη της οικογένειας Γκούτσι μάλλον δεν είναι ενθουσιώδης.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Πατρίτσια Ρετζιάνι (Lady Gaga), η οποία κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ) το 1995. Διάσημη Ιταλίδα socialite, η Ρετζιάνι εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών και αποφυλακίστηκε το 2016.

Η Πατρίτσια Γκούτσι, δεύτερη εξαδέλφη του Μαουρίτσιο, δήλωσε στο Associated Press ότι η ίδια και οι συγγενείς της είναι «πραγματικά απογοητευμένοι» από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ -τουλάχιστον βάσει όσων μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί από τις φωτογραφίες των παπαράτσι που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

«Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για το κέρδος και το εισόδημα του χολιγουντιανού συστήματος», δήλωσε η Γκούτσι. «Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει μία κόκκινη γραμμή που ουδείς μπορεί να περάσει».

Η Γκούτσι είπε ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του Ρίντλεϊ Σκοτ, Τζιανίνα Φάτσιο ζητώντας πληροφορίες για το «House of Gucci», αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed» (Ο Οίκος των Gucci: Μία συγκλονιστική ιστορία δολοφονίας, τρέλας, γκλάμουρ και απληστίας»), που εκδόθηκε το 2000, το οποίο η Γκούτσι θεωρεί ως επί το πλείστον ανακριβές.

Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ στα γυρίσματα της ταινίας. Λίμνη Κόμο, Ιταλία, 17 Μαρτίου 2021
Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ στα γυρίσματα της ταινίας. Λίμνη Κόμο, Ιταλία, 17 Μαρτίου 2021
Photopix via Getty Images

Και παρόλο που το buzz για την ταινία αφορά κυρίως την Lady Gaga και τον Άνταμ Ντράιβερ, τα βέλη της Γκούτσι στρέφονται στην επιλογή του Αλ Πατσίνο για τον ρόλο του παππού της, Άλντο Γκούτσι και του Τζάρεντ Λέτο για τον ρόλο του πατέρα της, Πάολο Γκούτσι.

«Ο παππούς μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνδρας, όπως όλοι οι Γκούτσι, πολύ ψηλός, με μπλε μάτια και πολύ κομψός. Τον υποδύεται ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος δεν είναι ψηλός, και αυτή η φωτογραφία τον δείχνει χοντρό, κοντό, με φαβορίτες, πραγματικά άσχημο. Ντροπή, γιατί δεν του μοιάζει καθόλου».

Όσο για την επιλογή του Τζάρεντ Λέτο προσθέτει: Φρικτός, φρικτός. Αισθάνομαι προσβεβλημένη».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Gucci δεν έχει ασχοληθεί με τον οίκο μόδας που φέρει το όνομά της από το 1993. Επί του παρόντος, ανήκει στην γαλλική εταιρεία Kering.

Δημοφιλή