Η Robin Wright «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τον Kevin Spacey: Δεν τον γνώριζα

Η Robin Wright μιλάει δημόσια για πρώτη φορά για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά του Netflix «House of Cards», Kevin Spacey.

Πολλούς μήνες μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του Spacey, η Wright ακούγεται στο ολιγόλεπτο κλιπ να λέει στην παρουσιάστρια Savannah Guthrie ότι δεν γνώριζε τον Kevin Spacey ως χαρακτήρα, συναναστρεφόταν μαζί του μόνο λίγο πριν το γύρισμα.

«Υπήρχε κάποιο κόκκινο καμπανάκι ή κάτι άλλο που να σε έκανε να υποψιαστείς ότι ήταν πιθανό να συμβαίνει;», ρώτησε η Guthrie την Wright.

«Ο Kevin κι εγώ βρισκόμασταν μαζί μόνο κατά τη διάρκεια του “action” και “cut” και ανάμεσα στις σκηνές γελούσαμε λίγο. Δεν τον γνώριζα σαν άνθρωπο. Ήξερα μόνο το πόσο υπέροχος ηθοποιός ήταν».

Κι ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Michael Kelly και Joel Kinnaman μίλησαν για τον Spacey μετά τις αποκαλύψεις, η Wright φαινόταν ότι είχε απομακρυνθεί από όλα αυτά που ακούγονταν για τον ηθοποιό, και σε μια εποχή όπου ολοένα και περισσότερες γυναίκες εμπλέκονταν στο κίνημα Me Too.

Μετά την αποχώρηση του Spacey, η Wright είναι πλέον πρωταγωνίστρια της έκτης και τελευταίας σεζόν της σειράς.

Πηγή: Independent