Η Σαρλίζ Θερόν «αισθάνθηκε τόση απειλή» από τον Τομ Χάρντι που ζήτησε προστασία στο πλατό του Mad Max

Επεισοδιακά τα γυρίσματα της ταινίας 'Mad Max' με την ένταση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς να ξεχειλίζει.
Η Σαρλίζ Θερόν και ο Tομ Χάρντι στην πρεμιέρα της ταινίας "Mad Max: Fury on Road" κατά τη διάρκεια του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (Φωτογραφία Stephane Cardinale/Corbis μέσω Getty Images)
Η Σαρλίζ Θερόν και ο Tομ Χάρντι στην πρεμιέρα της ταινίας "Mad Max: Fury on Road" κατά τη διάρκεια του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (Φωτογραφία Stephane Cardinale/Corbis μέσω Getty Images)
Stephane Cardinale - Corbis via Getty Images

Νέες λεπτομέρειες για την κάκιστη σχέση μεταξύ της Σαρλίζ Θερόν και του Τομ Χάρντι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Mad Max: Fury Road” φέρνει στο φως ένα νέο βιβλίο, σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στο Vanity Fair.

Το καστ και το συνεργείο περιγράφουν στο βιβλίο «Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road» του συγγραφέα Kάιλ Μπιουκάναν, πως η κόντρα των δύο πρωταγωνιστών «σχεδόν τίναξε στον αέρα τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία», όπως αναφέρει το Vanity Fair.

″Ημασταν σαν δύο γονείς στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Ή τσακωνόμασταν ή κρατούσαμε μούτρα ο ένας στον άλλο - δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Και έπρεπε να το αντιμετωπίσουν όσοι ήταν πίσω στα πλατό. Ήταν φρικτό! Δεν έπρεπε να το είχαμε συμπεριφερθεί έτσι”, φέρεται να είπε η Θερόν που υποδύεται την Furiosa στην ταινία.

Ο συμπρωταγωνιστής Nίκολας Χουλτ, ο οποίος υποδύεται τον Nux, είπε: ”Ήταν μια τεταμένη ατμόσφαιρα μερικές φορές. Ήταν σαν να βρίσκεστε στις καλοκαιρινές σας διακοπές και οι ενήλικες μπροστά στο αυτοκίνητο να μαλώνουν”.

Οι συντελεστές της ταινίας τονίζουν πως πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, με τον Χάρντι, ο οποίος υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα Mad Max, ένα ρόλο που είχε αρχικά υποδυθεί ο Μελ Γκίμπσον το 1979, να είναι «πολύ προκλητικός» σε αντίθεση με την Θερόν, με την ένταση να γίνεται αισθητή στην ατμόσφαιρα.

Toμ Χάρντι, Σαρλίζ Θερόν και Νικολας Χουλτ κατά τη διάρκεια του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Toμ Χάρντι, Σαρλίζ Θερόν και Νικολας Χουλτ κατά τη διάρκεια του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Laurent KOFFEL via Getty Images

Η Θερόν αποκάλυψε ότι δεν ήταν μόνο «πολύ δύσκολα τα γυρίσματα» και ότι ήταν «σε λειτουργία επιβίωσης» και πως «φοβόταν», αλλά και ότι ο συμπρωταγωνιστής της Χάρντι συχνά έκανε εκείνη και το συνεργείο να περιμένουν για μεγάλα διαστήματα πριν γυρίσουν τις σκηνές.

Μάλιστα η ένταση ανάμεσα στους δύο σταρ έφτασε στο κορύφωμα της όταν η γεννημένη στη Νότια Αφρική ηθοποιός αναγκάστηκε κάποια στιγμή να περιμένει, ενώ ήταν πλήρως μακιγιαρισμένη, για τρεις ώρες τον συμπρωταγωνιστή της να εμφανιστεί.

Ο οπερατέρ Μαρκ Γκέλνιχτ αναφέρει στο βιβλίο ότι η Θερόν έβρισε τον Χάρντι λέγοντας πως φέρεται με ”ασέβεια” επειδή καθυστερεί την παραγωγή, με αποτέλεσμα ο Χάρντι να τη ρωτήσει τι είπε εμφανώς θυμωμένος.

«Ήταν πολύ επιθετικός», προσθέτει ο οπερατέρ. «Ένιωθε πραγματικά ότι απειλείται και αυτό ήταν το σημείο καμπής, γιατί μετά είπε: ”Θέλω κάποιον μαζί μου για προστασία”. Στη συνέχεια των γυρισμάτων, είχε μία παραγωγό που της ανατέθηκε να είναι μαζί της συνέχεια».

O Tομ Χάρντι από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι η κατάσταση ήταν «εκτός ελέγχου».

″Η πίεση και στους δύο μας ήταν τεράστια κατά διαστήματα. Αυτό που χρειαζόταν ήταν ένας καλύτερος, ίσως πιο έμπειρος παρτενέρ από μένα. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προσποιηθώ. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που είμαι μεγαλύτερος και πιο άσχημος , θα μπορούσα να σταθώ στην περίσταση», τόνισε στο απόσπασμα που δημοσιεύεται στο άρθρο.

Πηγή: Reuters