ΔΙΕΘΝΕΣ
14/06/2018 12:36 EEST | Updated 14/06/2018 12:40 EEST

Η selfie που έκανε την οικογένειά της Μις Ιράκ να εγκαταλείψει τη χώρα λόγω απειλών κατά ζωής

THOMAS COEX via Getty Images

«Έλαβα απειλές κατά ζωής για εμένα και την οικογένειά μου, και η οικογένειά μου χρειάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα» είπε στο BBC η Σάρα Ιντάν, Μις Ιράκ 2017, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με μια selfie που έβγαλε- στην οποία εμφανιζόταν μαζί με τη Μις Ισραήλ.

Έξι μήνες μετά, οι δύο βασίλισσες της ομορφιάς συναντήθηκαν ξανά, όταν η Σάρα Ιντάν προσκλήθηκε στο Ισραήλ από την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή.

«Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ. Αλλά δεν την κατέβασα. Ο Οργανισμός Μις Ιράκ ήθελε να την κατεβάσω, αλλά δεν το έκανα» είπε χαρακτηριστικά.

«Συναντηθήκαμε σε έναν διαγωνισμό Miss Universe, σε μια φωτογράφηση, και αρχίσαμε να μιλάμε. Μου είπε ότι φοβόταν να με πλησιάσει επειδή αυτή ήταν Μις Ισραήλ και εγώ είμαι Μις Ιράκ, και εγώ της είπα “και γιατί αυτό;”. Μου είπε “εξαιτίας των χωρών μας”» λέει η Ιντάν.

«Φοβόμουν να πάω και να της μιλήσω επειδή δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε» λέει η Αντάρ Γκάντελσμαν, Μις Ισραήλ. Συνεχίζοντας, η Ιντάν λέει τα εξής: «Είπα ότι αυτό δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα επειδή είμαστε και οι δύο πρέσβειρες ειρήνης».

 

Love to be here❣️ my outfit by- @isabella_marci

A post shared by Adar•Gandelsman (@adar_gandelsman) on

 

«Αποφασίσαμε να τραβήξουμε αυτή τη φωτογραφία επειδή γίναμε φίλες και θέλαμε να το δουν όλοι αυτό» λέει η Γκάντελσμαν.

 

Sponsored Post