Η Suzan Sarandon μας έδωσε ακόμα ένα λόγο να την εκτιμήσουμε κι αυτός είναι το ότι τη συνέλαβαν στη διαμαρτυρία ενάντια του Τραμπ

Η Suzan Sarandon μας έδωσε ακόμα ένα λόγο να την εκτιμήσουμε κι αυτός είναι το ότι τη συνέλαβαν στη διαμαρτυρία ενάντια του Τραμπ
Jonathan Ernst / Reuters

Η αγαπημένη και γνωστή σε όλους ηθοποιός Suzan Sarandon ήταν ανάμεσα στις 575 γυναίκες που συνελήφθησαν στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη κατά τη διάρκεια καθιστικής διαμαρτυρίας για τη μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από tweet της.

Η ηθοποιός όπως και άλλες γυναίκες έγραψαν στα χέρια τους «we care» προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα στην Μελάνια Τραμπ που πριν από δέκα περίπου ημέρες επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τα σύνορα με το Μεξικό φορώντας μπουφάν που πίσω έγραφε «δεν με νοιάζει. Εσάς;»

Η 71χρονη Suzan Sarandon μιλώντας την περασμένη χρονιά στο βρετανικό Guardian είχε σημειώσει πως κατά την άποψή της η Κλίντον ήταν χειρότερη από τον Τραμπ.

«Πίστευα πως θα ήταν χειρότερη, πολύ χειρότερη και τα πράγματα δεν θα ήταν καλύτερα αν είχε κερδίσει αυτή τις εκλογές».

Η Μελάνια φέρεται να έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Τραμπ να υπογράψει διάταγμα προκειμένου να μην χωρίζονται οι μετανάστες από τα παιδιά τους στα κέντρα κράτησης.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά 2.352 παιδιά απομακρύνθηκαν από τους μετανάστες γονείς τους σε διάστημα περίπου ενός μήνα, από τις 5 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου.

Δημοφιλή