Η ταινία πορνό του Λόγκαν Πολ που διέρρευσε εν αγνοία του είναι το τελευταίο viral του 2019

To Twitter στις ΗΠΑ πήρε φωτιά και η είδηση διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός.

Το Σάββατο ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό για τους Αμερικανούς, ιδιαίτερα για τους έφηβους, που γνωρίζουν τον Λόγκαν Πόλ. Ξαφνικά, είδαν μπροστά τους ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί (όπως φαίνεται) ο Λόγκαν Πολ με έναν άλλον άνδρα. Το βίντεο έχει διάρκεια 11 δευτερόλεπτα.

Ο Λόγκαν Πόλ ίσως είναι ένα ακόμη θύμα διαρροής πορνογραφικών ταινιών, οπότε τις επόμενες ημέρες όλοι θα περιμένουν την αντίδραση/απάντησή του.

Για όσους δεν ξέρουν, ο Πολ είναι Αμερικανός youtuber που έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ πολλές φορές στο παρελθόν με την αλλόκοτή του συμπεριφορά. Για να μην μακρυγορούμε, χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν δύο του βίντεο. Στο πρώτο, είχε βρει έναν άνδρα που είχε αυτοκτονήσει και αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει και να του κάνει αστειάκια του στιλ «Ζεις» και «Πλάκα μας κάνεις». Στο δεύτερο, ηλέκτριζε σκοτωμένους αρουραίους με τέιζερ.

Αυτά τα «άβολα» είχαν ρίξει λίγο τη δημοτικότητά του, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Έχει ακόμα 20 εκατ. συνδρομητές από όλον τον κόσμο και κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτή τη φορά, όμως, ίσως τράβηξε πάλι τα βλέμματα για τον λάθος λόγο.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που διέρρευσε αργά το Σάββατο, ο Λόγκαν Πολ φαίνεται να κάνει σεξ με άλλον άνδρα. Φυσικά, αν και δεν υπάρχει καμία διασταυρωμένη πληροφορία ότι πράγματι είναι αυτός, το κοινό ήδη απασφάλισε. Μέσα σε ελάχιστες ώρες, το όνομα Logan Paul είναι νούμερο 2 στις τάσεις του Twitter.

Φυσικά, ο Πόλ δεν έχασε την ευκαιρία να απασχολήσει ξανά το κοινό. «Εκατό χιλιάδες retweets και θα ανεβάσω όλη την ταινία», έγραψε στο Twitter. Δεν έδωσε απάντηση στο αν πράγματι είναι αυτός ο πρωταγωνιστής της ερωτικής ταινίας.

Για την ιστορία, στο παρελθόν είχε εξοργίσει και την γκέι κοινότητα. Σε ένα podcast του είχε πει πως σκεφτόταν να γίνει γκέι για ένα μήνα. Ακτιβιστές και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντέδρασαν λέγοντας ότι «δεν λειτουργεί έτσι αυτό το πράγμα». Ήταν τέτοιες οι αντιδράσεις, ο Πολ αναγκάστηκε να απολογηθεί.

Οι αντιδράσεις

Πηγή: Inquisitr