Αγοράκι 8 ετών ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του YouΤube - Τα εξωφρενικά ποσά που κερδίζει

Ποιοι Youtubers βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα με τα περισσότερα έσοδα.

Ενα αγόρι 8 ετών από το Τέξας των ΗΠΑ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια του YouTube, κερδίζοντας περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια.

Το αμερικανικό περιοδικό ερεύνησε πόσα χρήματα έβγαλαν οι λεγόμενοι influencers από το Youtube από την αρχή του 2019 μέχρι και τον Ιούνιο.

Ο μικρός Ράιαν Κάζι, που έχει 22,9 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του με τίτλο «Ryan’s World», αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική λίστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τα κέρδη του να ανεβαίνουν κατά 4 εκατ. δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες.

Ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα όταν ήταν μόλις τριών ετών, κάνοντας ανασκόπηση παιχνιδιών και τώρα συνεχίζει κάνοντας διάφορα «πειράματα».

Σύμφωνα με το Forbes, το αγοράκι έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πέρα ​​από το YouTube με μια σειρά από παιχνίδια και είδη ένδυσης ενώ έχει επίσης μια εκπομπή στο Nickelodeon και μια συμφωνία με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Hulu.

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Dude Perfect - μια ομάδα πέντε φίλων περίπου 30 ετών που παίζουν σπορ, εκτελούν ακροβατικά και σπάνε ρεκόρ Γκίνες - με κέρδη 20 εκατ. δολάρια.

Η γεννημένη στη Ρωσσία Νάστια, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Αναστασία Ρατζίνσκαγια είναι τρίτη πιο ακριβοπληρωμένη με 18 εκατ. δολάρια, χάρη σε βίντεο (σε επτά γλώσσες) που την δείχνουν να παίζει με τον πατέρα της.

Συνολικά, στην πρώτη 10αδα βρίσκονται οι εξής:

1. Ryan Kaji 26 εκατ. δολάρια

2. Dude Perfect 20 εκατ. δολάρια

3. Nastya 18 εκατ. δολάρια

4. Rhett and Link 17,5 εκατ. δολάρια

5. Jeffree Star 17 εκατ. δολάρια

6. Preston Arsement 14 εκατ. δολάρια

7 PewDiePie 13 εκατ. δολάρια

8. Markiplier 13 εκατ. δολάρια

9. Daniel Middleton 12 εκατ. δολάρια

10. Evan Fong 11.5 εκατ. δολάρια

Πηγή: Skynews