Η Ζόε Κράβιτζ αναβιώνει το γυμνό εξώφυλλο της μαμάς της στο Rolling Stone

Η Ζόε Κράβιτζ αναβιώνει το γυμνό εξώφυλλο της μαμάς της στο Rolling Stone
ETonline

Πάνε 30 χρόνια από τότε που η Λίζα Μπονέ πόζαρε ημίγυμνη για το εξώφυλλο του Rolling Stone. Ήταν Νοέμβριος του 1998 και η ηθοποιός που η Αμερική είχε γνωρίσει ως τηλεοπτική κόρη του Μπιλ Κόσμπι αποφάσιζε να σοκάρει, επιδεικνύοντας τη σέξι, λάγνα πλευρά της.

Όπως ανακοίνωσε το περιοδικό, για το τεύχος του Νοεμβρίου 2018, φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την 29χρονη κόρη της Λίζα Μπονέ (και του ροκά Λένι Κράβιτζ), Ζόε Κράβιτζ, σε μια αναβίωση του εξωφύλλου της μητέρας της.

View this post on Instagram

Life | imitates | art

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

«Πάντα αγαπούσα πολύ αυτό το εξώφυλλο. Η μητέρα μου είναι πανέμορφη σε αυτή τη φωτογράφηση» δήλωσε η νεαρή ηθοποιός, μόνο που εκείνη το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς φωτογραφίζεται μεν στην ίδια πόζα με τη Μπονέ, αλλά ολόγυμνη, χωρίς το βρεγμένο λευκό πουκάμισο που είχε φορέσει η μητέρα της. Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού ωστόσο, και η Λίζα Μπονέ ήταν εντελώς γυμνή. Μάλιστα, η Ζόε αποκάλυψε ότι η μητέρα της είχε εκπλαγεί δυσάρεστα όταν είχε δει πως το περιοδικό δεν είχε επιλέξει μια από τις ολόγυμνες φωτογραφίες για το εξώφυλλο. «Εγώ κάνω αυτό που σκόπευε να κάνει η μητέρα μου» είπε μιλώντας στο Rollling Stone η πρωταγωνίστρια του Big Little Lies.