Έχασε το σέπτουμ του και το βρήκε καρφωμένο στον πνεύμονα

Το είχα χάσει πριν πέντε χρόνια.
Facebook

Σε σοκ βρίσκεται ένας άνδρας 35 ετών, όταν έμαθε πρόσφατα ότι το σέπτουμ που είχε χάσει ένα βράδυ πριν από πέντε χρόνια βρέθηκε σε έναν από τους πνεύμονές του.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Τζόι Λίκινς, ένας λάτρης του piercing από το Σινσινάτι, ξύπνησε στη μέση της νύχτας με έναν τρομερό βήχα, αναφέρει η NYPost.

Ένιωθε ότι κάτι του έφραζε τους αεραγωγούς και έβηχε μέχρι που άρχισε να πονάει η πλάτη του. Τρόμαξε και πίστεψε ότι είχε πνευμονία ή κάποια άλλη σοβαρή αναπνευστική πάθηση.

Το πρωί όταν ξύπνησε πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η ακτινογραφία αποκάλυψε κάτι ασυνήθιστο στον άνω λοβό του αριστερού του πνεύμονα. Ο γιατρός του έδειξε την ακτινογραφία. Εκεί είδε το μικρό σέπτουμ που είχε χάσει χρόνια πριν και που δεν θα περίμενε ποτέ να το βρει στον πνεύμονά του.

«Ο γιατρός μπήκε και μου έδειξε την ακτινογραφία και μου είπε: «Σου φαίνεται γνώριμο;»» θυμάται ο Τζόι Λίκινς.

«Μου κάνεις πλάκα! Το έψαχνα», του απάντησε.

Βλέπετε, ένα πρωί, πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Τζόι ξύπνησε και παρατήρησε ότι δεν είχε πια το σέπτουμ του. Είχε κάνει piercing πριν περίπου τέσσερα χρόνια σε εκείνο το σημείο, αλλά δεν το είχε χάσει ποτέ. Εκείνο το πρωί είχε εξαφανιστεί. Το έψαξε παντού, αλλά στο τέλος, απλώς τα παράτησε και πήρε αγόρασε ένα νέο.

.
.
Facebook

Κάποια στιγμή, ο Λίκινς σκέφτηκε ότι μπορεί να κατάπιε κατά λάθος το σέπτουμ, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να το είχε εισπνεύσει. Αλλά αποδεικνύεται ότι το έκανε.

Αφού εντόπισαν το ξένο αντικείμενο, οι γιατροί προγραμμάτισαν μιά επείγουσα χειρουργική επέμβαση και έκαναν βρογχοσκόπηση στον Τζόι για να ανακτήσουν το σέπτουμ.