Ευτυχισμένοι μαζί: Πως είναι ο γάμος με μια σταρ του Instagram

«Μερικές φορές θέλω να φωνάξω, "Πάρε έναν φωτογράφο να σου κάνει τη δουλειά!"»

Πίσω από κάθε πετυχημένη Instagram Influencer, υπάρχει ένας σύζυγος με την υπομονή αγίου (και ελάχιστη χωρητικότητα στο κινητό του). Πως είναι να είσαι αυτός που πάντα φωτογραφίζει; Οι Σύζυγοι του Instagram μίλησαν στη HuffPost για το πως είναι να ζεις με κάποιον που βγάζει τα προς το ζειν από τα social media.

1. Είναι μια κανονική δουλειά, πλήρες ωραρίου

Για πολλούς συζύγους, η δουλειά τους δεν περιλαμβάνει απλώς την ενημέρωση των social media σελίδων, ούτε μόνο τη φωτογράφηση, αλλά και το ρόλο του manager που ελέγχει το επιχειρηματικό κομμάτι.

Η δέσμευση είναι λογική, αφού το Instagram μπορεί να αποφέρει πολλά χρήματα σε αυτόν που θα το χειριστεί σωστά. Οι χορηγίες μπορούν να φτάσουν να πληρώνουν έως και $150.000 ανά post.

Ο Daniel και η Jess Wang αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την καριέρα τους στον κλάδο της οικονομίας για να προωθήσουν το Not Jess Fashion - το blog και instagram της Jess.

O Daniel λέει σχετικά, «Είναι αστείο που με την πάροδο του χρόνου, έχω αρχίσει να βλέπω τι αξίζει για το Instagram - ποιο μέρος, ποιο γεύμα, ποια φωτογραφία - έχει γίνει κομμάτι του DNA μου».

2. Θέλει χρόνο και πολλές απόπειρες για να τραβήξεις την τέλεια φωτογραφία για το Instagram

Σε μια θάλασσα από άντρες συζύγους, υπάρχει και μια γυναίκα σύζυγος που φροντίζει τον Instagram άντρα της. Τον περασμένο Αύγουστο η Jenna παντρεύτηκε τον Carlos Costa, μοντέλο από την Πορτογαλία με μια απίθανη γενειάδα που του έχει αποφέρει 214.000 followers.

A post shared by Carlos Costa (@roque_80) on

Η Jenna είναι αυτή που τον τραβάει φωτογραφίες και λέει: «Ως ερασιτέχνης φωτογράφος, τραβάω την τέλεια φωτογραφία μόνο τις μισές φορές. Μερικές φορές θέλω να του φωνάξω ”Πάρε έναν επαγγελματία φωτογράφο!”». Στη συνέχεια συμπληρώνει ότι συνήθως θέλουν 10 απόπειρες (και 3 καυγάδες) για να βγάλουν την «άνετη, της στιγμής» τέλεια φωτογραφία.

3. Η περιγραφή του Instagram Husband είναι ακριβέστατη

Η έμπνευση της έκφρασης «Σύζυγοι του Instagram (Instagram Husbands)» προέρχεται από ένα χιουμοριστικό βίντεο (κακότυχοι σύζυγοι μέσα στη θλίψη για το ρόλο τους) που δημοσιεύτηκε πριν από μερικά χρόνια.

Ο Grayson Goff, σύζυγος της Ashley Hargrove δηλώνει ότι είναι πολύ αληθινό το βίντεο. «Μερικές φορές είναι ενοχλητικό το πόσο επιλεκτική είναι, αλλά απολαμβάνω την πρόκληση του να τραβήξω μια τέλεια φωτό».

Για να ικανοποιήσει τους 122.000 followers της, τραβούν πολλές λήψεις: «Θα έλεγα τρεις με τέσσερις ώρες για κάθε εικόνα που ανεβάζει, χώρια τα blog posts».

4. Δεν καταγράφουν ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ της ζωής τους

Ακόμη και τα ζευγάρια που φωτογραφίζουν την οικογενειακή τους ζωή δεν ανεβάζουν τα πάντα. Οι Barrett Prendergast και Andre Vippolis του στούντιο πολυτελών ειδών Valleybrink Road στο Λος Άντζελες, λένε πως «Κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια να μην ανεβάζουμε τις πολύ προσωπικές μας στιγμές».

5. Στα σπίτια τους έχουν κούτες από δώρα και δωρεάν δείγματα

Όπως λέει ο Goff, «Χάρη σε όλα τα δωράκια, ξοδεύουμε πολύ χρόνο ανοίγοντας κουτιά, αποθηκεύοντας κουτιά και μαζεύοντας κουτιά. Ωστόσο τα πιο ωραία δώρα δεν είναι μέσα σε αυτά, αφού περισσότερο αξίζουν τα ταξίδια σε απίθανα ξενοδοχεία».

6. Οι προσκλήσεις δεν περιλαμβάνουν πάντα το ζευγάρι

Όπως λέει ο Vippolis, «Στη γυναίκα μου στέλνουν προϊόντα, φαγητά, την προσκαλούν σε events. Και τις περισσότερες φορές είναι μόνο για γυναίκες».

Ωστόσο, ίσως τα δωράκια να ενοχλούν πιο πολύ για τη γυναίκα της παρέας, ιδίως όσον αφορά την γκαρνταρόμπα του συζύγου της: «Πόσο με απογοητεύει όταν κοιτάζω την γκαρνταρόμπα του Carlos και βλέπω μια συλλογή ρούχων και παπουτσιών που είναι τόσο μεγαλύτερη από τη δική μου. Θα χτυπήσει το κουδούνι, αλλά όταν ανοίγουμε είναι πάντα ένα ακόμη ανδρικό ζευγάρι παπούτσια».

A post shared by Carlos Costa (@roque_80) on

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στη HuffPost US και αποδόθηκε στα ελληνικά.