ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/11/2017 14:50 EET | Updated 02/11/2017 18:06 EET

Στο νοσοκομείο πέντε οπαδοί της Μίλαν μετά από ξύλο με οπαδούς της ΑΕΚ

Eurokinissi

Πέντε τραυματισμένοι οπαδοί της Μίλαν, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ύστερα από συμπλοκή με οπαδούς της ΑΕΚ στους σταθμούς του ΗΣΠΑ στον Περισσό και στα Πευκάκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 80 οπαδοί της Μίλαν αψήφισαν τις συστάσεις των Ελλήνων και Ιταλών αστυνομικών και αποφάσισαν να πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο και όχι οργανωμένα όπως είχε προγραμματιστεί με λεωφορεία που θα ξεκινούσαν από το Καλλιμάρμαρο. Οι 80 οπαδοί της Μίλαν εμφανίστηκαν πριν τις 17.00 στην Ομόνοια. Εκεί τους εντόπισαν Έλληνες και Ιταλοί αστυνομικοί που τους είπαν να μεταβούν στο Καλλιμάρμαρο, όπου τους περίμεναν δύο λεωφορεία που θα τους μετέφεραν με αστυνομική συνοδεία στο γήπεδο. Εκείνοι απάντησαν ότι θέλουν να πάνε μόνοι τους στον αγώνα και επιβιβάστηκαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Όταν οι οπαδοί της Μίλαν έφτασαν με τον Ηλεκτρικό στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό ξέσπασαν συμπλοκές με οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίες συνεχίστηκαν και στο σταθμό στα Πευκάκια. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα βαγόνια και στους σταθμούς. Από τις φωτοβολίες προκλήθηκαν καπνοί που σκέπασαν για λίγη ώρα τα πάντα εντός των βαγονιών.

Πέντε οπαδοί της Μίλαν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Sponsored Post