ΔΙΕΘΝΕΣ
02/12/2016 10:11 EET | Updated 02/12/2016 10:37 EET

Ο Barack Obama εξηγεί γιατί η Michelle δεν θα είναι ποτέ υποψήφια για Πρόεδρος της Αμερικής

Joshua Roberts / Reuters
U.S. President Barack Obama and U.S. first lady Michelle Obama speak before the arrival of Italian Prime Minister Matteo Renzi and his wife Agnese Landini at the White House in Washington, U.S., October 18, 2016. REUTERS/Joshua Roberts

Ο Barack Obama πριν ολοκληρώσει την θητεία του ως Πρόεδρος της Αμερικής κατάφερε να μας στερήσει από κάθε ελπίδα που είχαμε να είναι η Michelle Obama υποψήφια για Πρόεδρος κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone, αποφάσισε να απαντήσει σε όλους όσους ήλπιζαν ή προέβλεπαν την υποψηφιότητα της συζύγου του για το 2020. Άλλωστε λίγο μετά την εκλογή του Trump, το διαδίκτυο γέμισε με το hashtag #Michelle2020, για την υποψηφιότητά της.

Απαντώντας σε ερώτηση τους δημοσιογράφου, ο Obama, είπε χαρακτηριστικά:

«Η Michelle δεν θα είναι ποτέ υποψήφια για το αξίωμα. Είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω. Μπορείς να δεις την απίστευτη απήχηση που έχει στους αμερικανικό λαό, αλλά λέω για πλάκα ότι είναι πολύ ευαίσθητη για να θέλει να μπει στην πολιτική».

Παρ' ολ' αυτά, έδωσε ελπίδα αναφέροντας ότι το ζευγάρι θα συνεχίσει να είναι πολύ ενεργό στον κόσμο της πολιτικής.

«Θα ξοδέψω τον πρώτο χρόνο μου εκτός για να γράψω ένα βιβλίο», τόνισε.

«Θα συνεχίσω να είμαι πολύ ενεργός και η Michelle θα συνεχίσει να είναι πολύ ενεργή και πάνω σε αυτή την πεποίθηση που μας έφερε μέχρι εδώ, δηλαδή ότι όταν δουλεύεις με ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο, γίνεται η αλλαγή», πρόσθεσε ο Barack Obama, υπενθυμίζοντας σε όλους τον λόγο που ήταν 8 χρόνια όχι απλά Πρόεδρος της Αμερικής, αλλά ένας πολύ δημοφιλής και αγαπητός πρόεδρος.

Sponsored Post