ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/11/2016 02:40 EET | Updated 18/11/2016 03:02 EET

Η σκιώδης κυβέρνηση του Μητσοτάκη με εκπρόσωπο Τύπου τον Βασίλη Κικίλια. Κάρτα μέλους στα 12 ευρώ

sooc

Σε ριζικό "λίφτινγκ" στα κοινοβουλευτικά πόστα της ΝΔ, προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την αξιολόγηση των επιδόσεων των στελεχών του, άλλα κυρίως έχοντας καταγράψει τις αδυναμίες όπου υπάρχουν.

Οι σχετικές αποφάσεις του ξεκινούν απο την "βιτρίνα" του κόμματος - σε επικοινωνιακό επίπεδο - με τον Πρόεδρο της ΝΔ να επιλέγει ως αντικαταστάτη του Γιώργου Κουμουτσάκου για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου τον Βασίλη Κικίλια, πλαισιωμένο από τα δυο νέα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν προσφάτως στην επικοινωνία, τον Κόστα Κυρανακη και τη Σοφία Ζαχαράκη.

Όσο για τον Γιώργο Κουμουτσάκο οι πληροφορίες τον φέρνουν να αναλαμβάνει σημαντικό  κοινοβουλευτικό πόστο.

Οι αλλαγές αφορούν σε σαρωτικές αλλαγές στους τομεάρχες και συντονιστές με τον Πρόεδρο της ΝΔ να φτιάχνει το δικό του "σκιώδες υπουργικό συμβούλιο" όπου - σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα - για κάθε έναν από τους υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα αντιστοιχεί ένα γαλάζιο στέλεχος που θα ελέγχει σε καθημερινή βαση το έργο και τις αποφάσεις του.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αξιοποιηθεί στο σύνολο της η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της HuffPost πρόσωπο έκπληξη αναμένεται να αναλάβει τομεάρχης Άμυνας απέναντι στον υπουργό Πανό Καμμένο!

Κάρτα μέλους με 12 ευρώ!

Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης δίνει μεγάλο βάρος για ακόμα μια φορά και στο ταμείο της ΝΔ προχωρώντας σε μια μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος.

Μέσα από ένα σποτ θα κληθούν όσοι πήραν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές και είναι μέλη της ΝΔ, άλλα κυρίως, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στους καταλόγους του κόμματος, να αποκτήσουν - κατά τα αγγλικά πρότυπα - την κάρτα μέλους πληρώνοντας 12 ευρώ ετησίως (1 ευρώ για κάθε μήνα του έτους) ενώ θα υπάρχει ακόμα και έκπτωση για όσους θελήσουν να προπληρώνουν για δυο, τρία ή και περισσότερα χρόνια την διατήρηση της κάρτα μέλους που θα αποκτήσουν.

Οι αλλαγές και οι ανακοινώσεις θα γίνουν γνωστές αμέσως με την επιστροφή το πρωί της Παρασκευής του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Άγιο Όρος.