ΔΙΕΘΝΕΣ
07/03/2018 13:22 EET | Updated 07/03/2018 13:23 EET

«Είμαι ο Θεός!» φωνάζει γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα εν πτήσει

Δύσκολες ώρες πέρασαν οι επιβάτες πτήσης της United Express που ταξίδευαν από το San Fransisco στο Boise του Idaho. 

Αιτία της αναστάτωσης ήταν μια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης φαινόταν αρκετά νευρική αλλά ένας όπως είπε ένας από τους επιβαίνοντες-ο οποίος κάθονταν πίσω της- αν και του τράβηξε την προσοχή, εκτίμησε πως ίσως να έχει φοβία με τα αεροπλάνα.

Στη συνέχεια όμως η κατάσταση έγινε επικίνδυνη. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει πως είναι ο θεός, πως «Ο Θεός γνωρίζει τα πάντα» και ότι «προσγειωθήκαμε στο Boise πριν από 15 λεπτά». Η πτήση φυσικά δεν είχε ολοκληρωθεί και το αεροπλάνο βρισκόταν αρκετές χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη. 

Στη συνέχεια η γυναίκα πήδησε από το κάθισμα και προσπάθησε να πιάσει τη λαβή της πόρτας του αεροσκάφους και να την ανοίξει για να βγει «έξω». 

Αμέσως δύο άνδρες έπεσαν επάνω της για να την σταματήσουν ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο οι επιβάτες προσπαθούν να την ακινητοποιήσουν. 

Ο δε πιλότος βγήκε από το χειριστήριο και ζήτησε να κάνουν ο,τι περνά από το χέρι τους αρκεί να μην την αφήσουν να ανοίξει την πόρτα. 

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, η γυναίκα παραδόθηκε στην αστυνομία και αναμένεται να περάσει από ψυχιατρική αξιολόγηση.