ΔΙΕΘΝΕΣ
27/05/2018 19:10 EEST

Εκατομμύρια βλέπουν το βίντεο για το Ραμαζάνι με τους σωσίες των Τραμπ, Πούτιν, Μέρκελ και άλλων ηγετών

Youtube

Από τα πιο δημοφιλή στο διαδίκτυο εξελίχθηκε ένα μουσικό βιντεοκλίπ δημιούργημα της τηλεφωνικής εταιρείας από το Κουβέιτ, της Zain, στην οποία εμφανίζεται ένα παιδί να πρωταγωνιστεί με τους παγκόσμιους ηγέτες ζητώντας τους να αλλάξουν την πολιτική τους στην Μέση Ανατολή, με αποκορύφωμα τη δήλωση ότι η Ιερουσαλήμ είναι πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στις 17 Μαΐου και σε αυτό βλέπουμε σωσίες του Ντόναλντ Τραμπ, του Πούτιν, του Κιμ Γιονκ ουν, της Μέρκελ, του Τριντό, αλλά και του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, τον Αντόνιο Γκουτέρες.

Στην αρχή του βίντεο παρακολουθούμε το παιδί να μπαίνει στο οβάλ γραφείο και να εύχεται στον Αμερικανό πρόεδρο καλό Ραμαζάνι. Στους στίχους που ακούμε του λέει πως θα διακόψει τη νηστεία του για να φάνε μαζί «εάν του βρει το σπίτι του που έχει χαθεί μέσα στα συντρίμμια».

Στη συνέχεια παίρνει τον κ. Πούτιν από το χέρι και του μιλά για την απώλεια της οικογένειας του στον πόλεμο. Στο επόμενο πλάνο είναι με την κ. Μέρκελ και τον Καναδό πρωθυπουργό μπροστά σε μια παραλία την ώρα που αποβιβάζονται πρόσφυγες.

Βλέπουμε και τον βορειοκορεάτη ηγέτη να κουνά θλιμμένος το κεφάλι του στη θέα του βομβαρδισμένου υπνοδωματίου του παιδιού.

Αμέσως μετά το παιδί απελευθερώνει ένα νεαρό κορίτσι, το οποίο φορά παλαιστινιακή μαντήλα, από την φυλακή. Το κορίτσι μοιάζει με την Ahed Tamimi την έφηβη που συνελήφθη πέρυσι επειδή χαστούκισε Ισραηλινούς στρατιώτες σε περιοχή της Δυτικής Όχθης.

Το βίντεο μόλις μέσα σε τέσσερις ημέρες συγκέντρωσε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια views.