Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος για τον Ζ. Κωστόπουλο

Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος για τον Ζ. Κωστόπουλο
Facebook

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 33χρονου, Ζακ Κωστόπουλου που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστονος, στην Ομόνοια και ο οποίος άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή, αναμένει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα είναι πιθανό να παραδοθεί την Δευτέρα αναμένονται και τα αποτελέσματα από το μαχαίρι που σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο σημείο και εξετάζεται για αποτυπώματα.

Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου -πέραν του ιδιοκτήτη που έχει συλληφθεί- που εμφανίζεται να κλωτσάει τον 33χρονο άνδρα ο οποίος είναι πεσμένος στην προθήκη του καταστήματος.

Σημειώνεται επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τα δύο άτομα και ενώ έχει φτάσει ασθενοφόρο στο σημείο φαίνεται πως δέχθηκε ακόμη μια μια κλωτσιά στην πλάτη από επίσης άγνωστο άτομο ενώ υπάρχουν αναφορές πως ήταν βίαιη και η προσπάθεια ακινητοποίησή του από αστυνομικούς.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με μια διαφορετική εκδοχή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, απορρίπτοντας αυτή της ληστείας, ο Ζακ δεν μπήκε στο κατάστημα για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook υπάρχει οπτικό υλικό. «Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ.» συνεχίζει.

Σημειώνεται πως ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δημοφιλή