ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/03/2019 15:35 EET | Updated 02/03/2019 15:38 EET

Nεκρός από πυρκαγιά μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής.

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας σε δωμάτιο του νοσοκομείου ΚΑΤ μετά την εκδήλωση μίκρης έκτασης πυρκαγιάς στο κρεβάτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου στο τμήμα λοιμώξεων.

Την ύπαρξη νεκρού επιβεβαίωσε η πυροσβεστική, η οποία ανέφερε ότι ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί για το περιστατικό και ανταποκρίθηκε άμεσα. Ωστόσο, η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί όταν κατέφθασαν οι πυροσβέστες. 

Στις 3 το μεσημέρι και αφού η είδηση έγινε γνωστή, έβγαλε ανακοίνωση για το γεγονός η διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ, που αναφέρει ότι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του ήταν 53 ετών και δεν μπορούσε να περπατήσει. Για το περιστατικό διενεργείται ΕΔΕ από το νοσοκομείο: 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου: 

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. 
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. 
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση». 

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής.