ΔΙΕΘΝΕΣ
27/01/2021 17:17 EET | Updated 27/01/2021 17:42 EET

ΗΠΑ: Χτύπησε δύο ελάφια με το νέο του όχημα - Μετά κέρδισε 2 εκατ. δολάρια

Η τύχη του γύρισε μέσα σε λίγες ώρες.

Jeff J Mitchell via Getty Images

Μια ημέρα που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για έναν άνδρα στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, έκλεισε με τον ίδιο να ανακαλύπτει ότι έγινε πλουσιότερος κατά δύο εκατ. δολάρια.

Ο Αντονι Ντόου ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του, όταν στη διαδρομή είχε ένα ατύχημα με το καινούριο του αυτοκίνητο, χτυπώντας δύο ελάφια που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Η μέρα του καταστράφηκε, ή τουλάχιστον αυτό νόμιζε. Γύρισε στο σπίτι του, έπεσε στο κρεβάτι του απογοητευμένος και κοιμήθηκε.

«Τότε ξύπνησα και έλεγξα τα λαχεία που είχα αγοράσει» περιέγραψε ο ίδιος. «Εβλεπα έναν-έναν τους αριθμούς και αναφώνησα ″Ουάο″. Ηταν απλά τρελό» είπε.

Μόλις είχε συνειδητοποιήσει ότι ο μεγάλος υπερτυχερός της λοταρίας Mega Millions. Οι πιθανότητες που είχε; Μια στα 12,6 εκατομμύρια.

Ο Ντόου πήρε το λαχείο του και πήγε σε ένα κατάστημα, όπου πληροφορήθηκε ότι κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, το έπαθλο διπλασιάστηκε όταν το λαχείο του εμφανίστηκε και στην κλήρωση 2x Megaplier.

Εν τέλει, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 1,4 εκατομμύρια δολάρια, λόγω των φόρων και των κρατήσεων.

«Αισθάνομαι υπέροχα», είπε. «Θα φτιάξω τις βλάβες στο σπίτι της μητέρας και του πατέρα μου και θα επιδιορθώσω το αυτοκίνητό μου, θα το ξεπληρώσω και θα ξεπληρώσω και το αυτοκίνητο της ανιψιάς μου».

Τα υπόλοιπα, είπε, θα τα φυλάξει μαζί με τις άλλες οικονομίες του.

Πηγή: Associated Press