ΔΙΕΘΝΕΣ
28/12/2019 14:24 EET

ΗΠΑ: Εργαζόμενοι που υποδύονται τους χαρακτήρες της Disney δέχτηκαν άσεμνες χειρονομίες από επισκέπτες

Αντρας την ώρα που έβγαζε φωτογραφία με την Χιονάτη, της έπιασε το στήθος τρεις φορές.

Abigail Nilsson via Getty Images

Εργαζόμενοι στο πάρκο της Disney, στην Φλόριντα, το «Walt Disney World», που εμφανίζονται ντυμένοι με τις στολές των ηρώων του Μίκι Μάους της Μίνι Μάους και του Ντόναλντ Ντακ, κατέθεσαν στην αστυνομία πως κατά την διάρκεια της εργασίας, δέχτηκαν άσεμνες χειρονομίες από επισκέπτες.

Η γυναίκα που υποδύεται τον Μικι Μάους πήγε στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε στον αυχέαν, από μια γιαγιά η οποία την χτυπούσε επι αρκετή ώρα στο κεφάλι, εν είδει χαϊδέματος, ενώ οι εργαζόμενοι που φορούσαν τα κοστούμια των Μίνι Μάους και Ντόναλντ Ντακ, δέχτηκαν άσεμνες επαφές στο σώμα,  σύμφωνα με τις εκθέσεις που έγιναν γνωστές απο το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Οραντζ. 

Τα περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε αυτό του Νοεμβρίου, όταν άντρας συνελλήφθη από τις αρχές, καθώς έπιασε εσκεμμένα το στήθος της Χιονάτης, την ώρα που έβγαζε μία φωτογραφία μαζί της.

«Ολοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς κατά την διάρκεια της εργασίας τους. Προτρέπουμε μάλιστα τους εργαζόμενους που υποδύονται τους ήρωες της Disney, να αναφέρουν τέτοιου είδους περιστατικά. Εχουμε διάφορους τρόπους να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους, όπως αστυνομικούς που έιναι άμεσα διαθέσιμοι σε οτιδήποτε χρειαστούν», δήλωσε η εκπρόσωπος της Disney, Αντρεα Φίνγκερ.

Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να καταθέσουν μήνυση εις βάρος των επισκεπτών αν και οι ίδιοι δήλωσαν πως δεν γνώριζαν πως υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει την επαφή, καθώς οι ήρωες της Disney, αγκαλιάζουν τον κόσμο και κάνιουν διαρκώς το γνωστό χάι - φάιβ.

 

Πηγή: Associated Press